Kulüpler Birliği: "İki hakemimize verilen ceza kalkmaz ise olağanüstü toplanırız!" | 28 KASIM 2018

Merak etmeyin yakındır hakemler hakkında yine ağlamaya başlar, yüzü dahi kızarmaz.

Aciklamayi yaptirdi
Derbide istedigini aldi
Simdide kiviriyor...
Nasil bir kahpe dölü bu?

Bestas bu sene sampiyon falan olamaz, rezil durumdalar. bu sene sampiyon olmazlarsa fiko ve senol gider zaten.

Orman: "Ben Trabzonspor'la konuştum, Bursaspor'la konuştum, zaten Başakşehir ve Fenerbahçe ile konuşmuştuk. Bir de Sivasspor'la konuştuk. Diğerleriyle açıp konuşmadım."

bunu dedimi cidden? Bu nasil bir MICrofon kurusu? ankara,antalya baskanlari dogru söylemis

Fikret gibi başkan tam taraftarını temsil ediyor. Kulupler birliği açıklamasında nasıl kıvırıyor kahpe evladı. Az kaldı fikret arenadaki maça kadar kalabilirsen hakettiğini alacaksın. Başımızda adam gibi bir yönetim olsaydı şu şerefsizler şu utanmaz açıklamaları yapamazdı.

Bu Trabzonspor denen camia nasıl bir mideye sahiptir yav. Şike diye ağla dur ama şike yapan iki takımın yanında dur. O. bile daha namuslu, en azından bir meslek icra ediyorlar.

siz ali koç diyorsunuz ama asıl sinsi bu seksomanyak herif allahtan çapı yok gücü yok söyldikleri kendi taraftarı haric kimse kaale almıyor

Cidden bu açıklamayı bunun kendi başına yaptığına mı inanıyorsunuz? Hala açıklamanın arkasında gerçekten kim olduğunu anlayamadınız mı?

Aslında bu adamlarda muhattap konusunda ultraslan konuşsa daha iyi olur. Yönetim büyük ihtimal ultraslana çıkın konuşun diyor. Onların dengi bu.

Geri
Üst Alt