Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.651
- 94.782
- 4.978
11(sahaiçi)+3(yedek)+5(tribün)+78(alt yapı) olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli düşmanı Mustafa canaslan14 kalmasını tercih ederdim ama ben öneriyi yine de makul buldum doğrusu; artı bilmem ne durumunun bitmesi olumlu bir adım olur. Akla gelen diğer bütün formüllerde daha fazla problem çıkacaktır. Milli takımında şu kadar maç oynama şartı desen, Brezilya ile Mozambik aynı kefede olmaz; aslında benim de olumlu baktığım yaş sınırı desen, Afrikalı yamyamlara gün doğar, yahut sırf yaş kriterini karşılıyor ve CV sinde azıcık bir şeyler var diye olmadık adamlar için fahiş bedeller ödenir vs vs vs...
Tamamen serbest bırakılmasını da doğru bulmuyorum. Kulüplerin nasıl yönetildiği belli; anında b.kunu çıkarırlar. Bakmışsın, birçok kulüpte 25 i yabancı 30 futbolcu ve aynı mevkide rotasyona girmiş üç adet 35 lik yabancı, formda olan oynasın hesabı; o da iş değil...
Ziyech kalır Sn. Timurun beğendiği bir oyuncu da ne diye ben sözleşmeli oyuncumdan olmak zorundayım bunu tartışalım.Tete
Zaha
İcardi
Boey
Torreira
Sanchez
Devre arasi alinacak yabanci solbek
Devre arasi alinacak yabanci orta saha
6 kemik adamimiz var. Sezon sonu Mertens sozlesme bitiyor bırakır. Muslera durumu belli olmaz 1 sene uzatabilirler. Ziyech Ndombele devam etmez. Angelino zaten yolcu. Sergio sozlesmesi devam ediyor ama kurtulmak lazım. Nelson büyük ihtimalle satılır. Bakambu da bence yollanır. Devre arası yabancı solbek + yabancı orta saha gelecegini düşünürsek yabanci sayımız 8 oluyor. Zaniolo geri dönerse sayimiz 9 oluyor. Morutan, cicaldau, miço yine kiralik veya serbest birakma şeklinde yollanır. Ross yine kiralanir. Bu mantıkla devam edersek ya 8 ya 9 yabanci ile transfer dönemine başlarız. Eğer sergio+bakambu kalırsa işler boka sarabilir. Yaz sezonunda sürekli türk oyuncu almak zorunda kalırız gibi duruyor. Buradan da planlamanın ne kadar önem arz ettiğini gösteriyor.
Bu laf Kerem'e mi üstat?Kale dibinde topu stat dışına yollayan yerli oyuncuları izlemek zorunda kalmayacak artık demek.
Bu sezon olsaydı çok güçlü olurduk. 3 yerli oynatacağız diye elimiz ayağımız birbirine dolandı.
Usta Angelino normalden iyi oynadığı ŞL maçından sonra yerini Kazımcan'a bıraktı. Her türlü etkilendik.Bu sezon şu ana kadar hiç etkilenmedik desem yeridir .. Angelino iyi çıksaydı ancak o zaman etkilerdi
Usta Angelino normalden iyi oynadığı ŞL maçından sonra yerini Kazımcan'a bıraktı. Her türlü etkilendik.
Tamam da usta, bu sefer çıkarman gerektiği yerde Kerem Aktürkoğlu'nu çıkaramıyorsun. Bence fazlasıyla etkiledi bizi bu. ŞL için uyumlu olacak bir takım oynatılamadı ligde. Ben böyle düşünüyorum.Belki en az etkilendigimiz sezondur o derece.. Angelino iyi çıksa bir şekilde ortada demirbay-kaan vs idare ederdik .. Transferlerin çoğu karavana çıktı maalesef dostum