Kulüpler Birliği'nden Açıklama: "Spor kulüpleri siyasi tartışmaların parçası değildir"

Bildiriyi yayinlamayan bir Hatay bir de biz kalmisiz herhalde.

Hatayspor'un su an bildiri mildiri düsünecek hali olmadigi icin yayinlamamislardir muhtemelen diye düsünüyorum.

Spora siyaset karıştırmayın demiyolarmı

Bizde karıştırmıyoruz ve rt etmiyoruz hadi işinize

Bizimkiler klüpler birliğinin twitini kaale alıp paylaşmaz takip bile etmiyorlar twitter hesabını paylaşım yapılacaksa da düzgün iki tarafında gönlü olacak şekilde yaparlar ya da deprem olduğundan beri yaptıkları yardımları gösterip biz beraberiz tarzı birşey yaparlar.

Fp-49tMX0AAYOoq

istediğiniz kadar rt edin
1 milyon , 5 milyon, 10 milyon, 30 milyonluk.. taraftar kitlenizin düşüncesine 1 tweet atan mı karar verecek
bunlar gider seyircisiz oynamaya da evet derler

Ben açıkca diyeyim zaten bir birey olarak tepkilerimi koyuyorum. Beni bir kurum ya da kuruluşun temsil etmesine ihtiyaç duymuyorum bunun için. Çünkü ne yazık ki sevsek de sevmesek de birçok karşıt görüşlü ama siyasi ama başka bir görüş fark etmez bir arada olduğumuz oluşumlar var. Belki normal hayatta olsa bir dakika bile muhatap olmayacağım adamla stadda bağırabilirim, aynı hastane koridorunda bekleyebilirim, aynı ulaşım aracını kullanabilirim. Buna engel olamam, önüne geçemem. Bunu bildiğim zaman ancak oturur bir düşünürüm, hayatıma dahil edip etmemeyi. Bu bireysel bir tepkidir. Stadda şeyler bu yüzden camia bazlı değil de TC vatandaşı olan bireyin demokratik hakkını kullandığı bir yerdir. Buna da karşı değilim. Ki bunlara yasak gelseydi, en çok tepkiyi başta ben koyardım. Gözaltına alınmışsa yanlıştır. Ama şimdi yapmayana da oluşan o baskının da bunların yaydığı korku imparatorluğunun yarattığı o ötekileştirmeden farklı değil. Sussan chpli paylassan akpli olmuyorsun. Bu kulüp en başından beri o bölgeler için seferber oldu mu oldu, büyük bir kurum olmasının hakkını verdi mi verdi, insan olması bu değerlerin çok çok üstünde. Bir sürü para harcanıp güzel kadro kurulmuş hepsi çöpe atılsın diyor. Bu işin öncüsü fb üstelik. Sekiz senedir kupa alamayan kulüp. Ondan sonra rtler geliyor...Kendileri daha duruş göstermiyor ama bizden bekleniyor? Biz kendi davalarımızda kimseyi böyle yanımıza çekmemiştik!

fbde misal hem divan başkanı Uğur Dündar hem de bir siyasi figür kendisi. Belki çoğumuz onunla bu anlamda biriz ama iş takıma geldi mi onla bile ayrışabilirken şimdi isteniyor ki aynı figürlük bizde de olsun. Ben şahsen bireysel şekilde devam edeceğim tepkime. Kulübüm aksi hareket ederse de saygı duyarım zorunlu ve baskıyla ederse de. Gönlümden geçen şey aksi olsa da koca kurumu kendime de oyuncak etmem. O iş için çok geç kalındı, seçime iki ay kala değil...

Geri
Üst Alt