Haber Kulüpler Birliği'nden Yeni Yabancı Kuralı Talebi: +2 Değişiklik Hakkı İsteniyor

Fikride dursun özbek vermiştir. başka türlü bu takımın şampiyon olmasına engel olamam siz en iyisi son 10 gün kala yabancı sınırıyla oynayın

lig başlarken kuralı ancak dönekler değiştirirr

Ederson, Talisca gibi adamları sadece kupa ve Avrupa maçlarında oynatmak için kadroda tutmalarına imkan ihtimal yok yahu. Ne o adamlar o şartta kalmak ister, ne toplam 10-15 maç oynayacaklar diye FB o maaşları verebilir. Bunları nasıl düşünebiliyorsunuz Allah aşkına? Ederson zaten 1. kaleci olarak kalmış durumda; Talisca da BAE ye gidecek.

Olacağı, gitmek istemezse mesela Semedo, sağlık testinten geçemeyip Roma' ya gidemezse Oosterwolde, Mimovic vs nin bu şekilde kadroda tutulabilmesidir ki; onlar da kupa ve Avrupa maçlarında oynayıversin n' olacak yani, buna mı geriliyorsunuz cidden?..

Ederson, Talisca gibi adamları sadece kupa ve Avrupa maçlarında oynatmak için kadroda tutmalarına imkan ihtimal yok yahu. Ne o adamlar o şartta kalmak ister, ne toplam 10-15 maç oynayacaklar diye FB o maaşları verebilir. Bunları nasıl düşünebiliyorsunuz Allah aşkına? Ederson zaten 1. kaleci olarak kalmış durumda; Talisca da BAE ye gidecek.

Olacağı, gitmek istemezse mesela Semedo, sağlık testinten geçemeyip Roma' ya gidemezse Oosterwolde, Mimovic vs nin bu şekilde kadroda tutulabilmesidir ki; onlar da kupa ve Avrupa maçlarında oynayıversin n' olacak yani, buna mı geriliyorsunuz cidden?..
cok dogru ki bu kural bizim gibi oyuncu gönderemeyen fesih parası bile veremeyen kötü yönetilen kulüpler icin gayet mantıklı
fb nin oyuncu gönderme derdi hiçbirzaman olmadı bugun 10 oyuncu indirsin ertesi gün 10 taneyi gönderir ki yapıyorlar bunu
bizim taraftar fb ye ismaile takılacagına,erden dönemınden beri bu kulüp neden 1 tane bile satış yapamıyor şampiyon oldugu halde onu sorgulasın
italya milli takımı danımarka milli takımı as oyuncularını satamadık daha buyuk rezıllık olamaz
hem yönetim hem taraftar olarak fb nin gerisindeyiz maalesef
fakat dua etsınlar okan 4 senedir tavsan cıkarıyor sapkadan

Nelssona o zaman fesih yok. Benim anlamadigim biz bu herifi niye kiralik yollamiyoruz? Kiralik bedeli istemeden yolla bir yere. Maasinin ne kadar kismini karsiliyorlarsa, o kadar iyi olur.

Nelssona o zaman fesih yok. Benim anlamadigim biz bu herifi niye kiralik yollamiyoruz? Kiralik bedeli istemeden yolla bir yere. Maasinin ne kadar kismini karsiliyorlarsa, o kadar iyi olur.
Hah işte! Tam da bu durum için talep geliyor kulüplerden. Nelsson her durumda gönderilecek bir yere zaten. Bu kural geçerse, oyuncunun elinden şantaj yapacak koz alınmış oluyor. Bedava yahut üste para alarak gidecekken, belki de cüz' i bonservis getirip gidecek. İnat ederse kupa maçlarında oynayıp kendisini formda tutmaya çalışsın; kendi bileceği iş!..

Şunu da söyleyeyim; bu şekilde kadroda tuttuğun oyuncuyu oynatmak zorunda da kalmazsın. Listeye yazar, ister oynatır, ister oynatmazsın. Çoğu metazori kaldığı için oynatılmayacaktır muhtemelen. Daha çok beleş, hatta üste para almalı fesihin önüne geçmek için yapılan bir hamle olduğu kanısındayım ki kulüplerin haklarını profesyonellere karşı koruyacak birtakım uygulamaların gerekliliğini her daim dile getiren biriyimdir. Adamla sözleşme yapıyorsun, beklentiyi karşılarsa, ilk fırsatta kallavi zam istiyor yahut talibi çıkarsa gitmek için bin takla atıyor. Sözleşmeyi kaptıktan sonra performans vermek için niyet bile göstermese, kulüp hiçbir şey yapamıyor vs vs. Uzatmayayım, önceden konuşulmuş mevzular.

Lemina
Singo
Sane
Muhtemel adaylar olur.
Bunların bu kategoriye girmesi büyük zarar yazar. Her biri, planlamada olmadığını bildirdiğinde, kendilerine rahatlıkla kulüp bulabilecek oyuncular idi. Sane zaten çok kötü değil; çok sevip toz kondurmadığım, hep savunduğum Barış' ın net önünde görüyorum an itibariyle, detaya girmeyeceğim. Singo, gönderilmesini istediklerim listesinde başta sayıyorum, git dense giderdi; nadasa bırakma lüksüne sahip değiliz. Doğru planlamayla Lemina yine katkı sağlar; beğenmiyorlarsa sözleşme yenilemeselerdi...İnat eder, kulübü zora sokmaya çalışırsa Nelsson, Nhaga, maalesef Ugochukwu şimdilik öne çıkan adaylar...

Ugoçuku sadece Avrupa ve Tr kupası listesine yazılacak o zaman. U23 te 1 yabancı hakkımız daha açıldı

Tribünde oyuncu oturtmak demek bu onun süslenmiş hali

Yabanvı sınırı +2 artacak diyebiliriz kısaca fb için geçen ve tam da bu tarihlerde yapılacağı belli olan bir kuraldı.

Artık daha fazla yetişkin yabancı alıp duruma göre sakat veya formsuz isimleri tribüne çekmemiz gerekecek

Ugoçuku sadece Avrupa ve Tr kupası listesine yazılacak o zaman. U23 te 1 yabancı hakkımız daha açıldı
Oyuncuya ve kulübüne durum bildirilir; tercih kendilerine bırakılır. Belki transfer sezonu bitmeden, üç tarafın uzlaşacağı şartlarla fesih yoluna da gidilebilir...Yalan yok, Rennes' de iken izlediğim birkaç maçta, kendisini Chelsea' ye taşıyan 6 numara performansını beğenmeme istinaden transferini ümitle karşılamıştım. Hocanın kendisini 8 numara yedeği olarak getirttiğine dair saçma haberler var, belki buna da bağlı olabilir, pek tutunabilecekmiş gibi görünmüyor maalesef. Her transfer tutmaz; gerekiyorsa, durumu kabullenip zararı minimize ederek vakit kaybetmeden aksiyon almak da en iyi transferi yapmaktan daha büyük erdemdir yeri geldiğinde...Bu kural geçerse, oyuncu ve kulübünü ikna etmek kolaylaşır; nadasa bırakılmak işlerine gelmeyecektir zira...

Tribünde oyuncu oturtmak demek bu onun süslenmiş hali

Yabanvı sınırı +2 artacak diyebiliriz kısaca fb için geçen ve tam da bu tarihlerde yapılacağı belli olan bir kuraldı.

Artık daha fazla yetişkin yabancı alıp duruma göre sakat veya formsuz isimleri tribüne çekmemiz gerekecek
Yok öyle bir şey. Bahsedilen kural bunu sağlamaz.

Nasıl bir şey renktaş?
Lig için verdiğin liste değişmiyor. O listede olmayan 2 sözleşmeli oyuncunu kupada oynatabiliyorsun. UEFA kriterlerini karşılayan, lig listesine yazmadığın sözleşmeli oyuncularını Avrupa maçlarında zaten oynatabilirsin; FB yapmıştı bunu, ismini hatırlayamadım şimdi.

Lig için verdiğin liste değişmiyor. O listede olmayan 2 sözleşmeli oyuncunu kupada oynatabiliyorsun. UEFA kriterlerini karşılayan, lig listesine yazmadığın sözleşmeli oyuncularını Avrupa maçlarında zaten oynatabilirsin; FB yapmıştı bunu, ismini hatırlayamadım şimdi.
Kupa maçları öncesi listeyi yenileyebileceksin diyor o nedir?

Kupa maçları öncesi listeyi yenileyebileceksin diyor o nedir?
O maça özel olarak, lig listesindeki en fazla 2 oyuncu yerine listede olmayan oyuncuları yazabilirsin, şeklinde anlıyorum, kafa yoranlar da öyle anlamış. Kimse kesin bilgiye sahip değil henüz.

Lemina ve ugocukuyu +2 ye yazıp lig için 23 yaş üstü bir yabancı orta saha ve u23 stoper çekebiliyoruz heralde bu kurala göre. Öyleyse Nelsson şut ve Lemina +2 ye dahil olunca 2 yabancı kontenjanımız boş olacak doğru mudur ?

O maça özel olarak, lig listesindeki en fazla 2 oyuncu yerine listede olmayan oyuncuları yazabilirsin, şeklinde anlıyorum, kafa yoranlar da öyle anlamış. Kimse kesin bilgiye sahip değil henüz.
Ben öyle anlamadım da net açıklama gelince anlarız artık. Kuralı değiştirip genişletebilirler de tabii belli olmaz.

Geri
Üst Alt