Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
bu küme düşme kaldırılmasının mantığı nedir yaw bilen yorumu olan varsa merak ediyorum gerçekten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizde sansiz bir sezon gecirdi diye sizin gibi cadi avi yapacak degilim. son 3 senesine bakarim. Hele bize gelmeden önceki sezona bakarimyapma gözünü seveyim
oybu küme düşme kaldırılmasının mantığı nedir yaw bilen yorumu olan varsa merak ediyorum gerçekten.
Pandemi'den dolayi yazik olmus onlara , bunu diyen de kume dusen takimlarin Baskanlari ve destekcileri.bu küme düşme kaldırılmasının mantığı nedir yaw bilen yorumu olan varsa merak ediyorum gerçekten.
yav ne oyu 20 senedir alıyolar oyu zaten şimdiye 40 takımlı olurdu lig ona bakacaksak
Yayın gelirleri artacakbu küme düşme kaldırılmasının mantığı nedir yaw bilen yorumu olan varsa merak ediyorum gerçekten.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu: "Ne kadar farklı düşüncelerimiz olursa olsun, amacımız Türk sporunun çıkarları olduğu sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok. Çok verimli bir toplantı oldu."
biraz da gülelim

baktılar bein sport fazla kazanmıyor böyle bir şey denediler. Yabancı kuralının ertelenmesi bein ayrılmasın diye yapıldı bencebu küme düşme kaldırılmasının mantığı nedir yaw bilen yorumu olan varsa merak ediyorum gerçekten.
Allah seni ve hizmet ettigin Adami yani Sayin Cumhurbaskanimizi korusun insallah bu guzel islerinizin devami gelir.Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu: "Ne kadar farklı düşüncelerimiz olursa olsun, amacımız Türk sporunun çıkarları olduğu sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok. Çok verimli bir toplantı oldu."
biraz da gülelim
bidahaki sezonun açılış maçına nihat başkan kılıçla girmeli. hakettiAllah seni ve hizmet ettigin Adami yani Sayin Cumhurbaskanimizi korusun insallah bu guzel islerinizin devami gelir.
herseyi burda yazıyoruz twittera koyuyorlar sonra@Recep Yıldırım Kayseri düşmedi diyordu inanmadınız bir bildiği varmış demek ki adamın