Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
skandal kayserı macı cuneytın kararları hakkında fikirlerin nedirligin son haftası en altta nasıl bir şike döndüyse artik boku temizlemeyi bu şekilde çözüme kavuşturdular. Nede olsa nihat tecrübeli bu konularda
Bu Nihat ne diyorsa tam tersi cikiyor nedense, hic sasmaz.28 mayıs 2019:
nihat özdemir: "erzurumspor'dan ligin gelecek yıl 20 takımlı olması konusunda talep geldi ama bu çok zor. sezon başında açıklanmadan sezon sonunda böyle bir karar alırsanız bunu dünyaya anlatamazsınız."
Nihat gitse başka kukla gelecek.yazık yazık türk futbolunun içine ettiler kimsenin adalete güveni kalmadı tiyatro izlemeyi geçtik artık milletin aklıyla oynamaya başladılar nihat derhal istifa etmeli
neyi savunduğunu anlayamadım?Nihat gitse başka kukla gelecek.
Nihat'ın istifa etmesi hiç bir şeyi değiştirmeyecek diyorum.neyi savunduğunu anlayamadım?
o zaman kimi değiştirmek gerekir ki bu ülkenin futbolunda adalet olsun?Nihat'ın istifa etmesi hiç bir şeyi değiştirmeyecek diyorum.
Soğuktur kışın.o zaman kimi değiştirmek gerekir ki bu ülkenin futbolunda adalet olsun?