2 senedir her gün körüye giden oyun ve Takımın terim'in çiftliğine dönmesi sonrası,geçen hafta beini kapatıp,turkcell tv bağlatmakla ne kadar doğru bir iş yaptığımı gösteren ucube karar.

Ayrıca hadi kabul edin,akp içine etti elini değdiği herşeyin.ruh emiciler gibiler.ortaya çıktıkları anda her yer karanlık,her yer hayatsız ve renksiz.

inşallah uefa ve fifa okkalı bir ceza yapıştırır tff ye. Resmen siyaset zoruyla aĺınmış bir karar.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: "Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanımıza ve sayın Malatyalı siyasilere çok teşekkür ederim, çok büyük emekleri var. Malatya halkı olarak çifte bayram yaşıyoruz. Kulüpler Birliği'nde oy birliği sağlanması önemliydi. Herkese çok teşekkür ediyorum."
Uefa dünyanın en şerefsiz oluşumu olduğu için onlarla uzlaşma yolunu bulur bizimkiler.

Biraz yeşil ile herşey halledilir Uefa da.

sent via GSC

acaba TFF aldıkları son 20 kararda üzerine 1 gün düşündü mü ya da bu kararları aldıran kişiler düşündü mü, bütün kararlar şöyle alındı eminim; ardı yananlar birilerine koştu benim şu sorunum var düzelt dedi ve düşünülmeden evet denildi.

Lig yeterince sıkıcı değildi biraz daha uzatalım iyice millet bayılsın demişler.

Şu ligin 21 takımla oynanması yabancı sınırı kuralından bile absürttür belki de. Daha ne bulurlar batıracak diyordum ama bulmuşlar helal olsun.

Tamam hadi 21 yaptın. Madem 22 yapta 1 takım boş geçmesin. Şimdi son hafta bay geçen takım küme düşme hattındaysa yada şampiyonluk yarışındaysa nolacak bu bir
Zaten bu yayın hakkı mevzusunu 3 büyükler götürüyordu. 15 kulüp kambur gibi 3 büyüklerin sırtındaydı. Şimdi sayı 21 oldu paralar 21 e bölünecek gelirler azalacak bu iki
Hadi simdi takvimi ayarladın ucu ucuna denk getirdin yarın birgün kış aylarında coronadan dolayı yine 1-2 ay ligler iptal edilirse o zaman nolacak ? Seneyede 24 takımla mı oynayacaz bu üç.

Daha böyle böyle bir sürü madde yapılabilir. Fakat hiç birşey demeye gerek yok bu alınan karar bizim ülkenin kısa bir özeti olmus eyyorlamam bu kadar

Şu Eskişehir'den bir türlü kurtulamadık. Ayrıca Ankaragücü sürekli sıfırdan kadro yapıyor cezası kalkınca. Adamları alıp paralarını vermiyorlar, bir de ligde kalıyorlar.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yabancı olsam da 3 yıllık sözleşme yapsam. 1 yıl dayanacaksın. Kalan 2 sene banko bir şey yapmadan para cepte. Paşalar gibi, bunlarla çalışan menajerler bunu bile bile yabancı getirip onlardan ne para kırıyorlardır. Bunu komisyon olarak bile konuşuyor olabilirler.

Rizenin ligde tutulması şimdi daha da anlam kazandı.öteki türlü rize düşmüşken kume düşme kalksaydı çok daha fazla tartışma olurdu.

Rezillik lan

Ülkeye bak futbola bak, babalarının çiftliği oldu resmen. UEFA filan biraz sağlam kurumlar olsa Türkiye'yi organizasyonlardan atarlar, hakikaten adaletsiz iğrenç bir lig.

Bu sezon nasıl tamamlanacak merakla bekliyorum

Geri
Üst Alt