Kupa 2'de Üçleme Tamam! (Hedef Kupa 1)

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Basketbol'da Eurocup'ı müzesine götürerek futboldan sonra en çok bilinen branşta da Kupa 2'yi kazanan sarı kırmızılı takımda Futbol ve basketbol branşında Kupa-2 koleksiyonu da tamamlanmış oldu.

uefa_cup.jpg
eurocup-new-trophy.jpg

1ede3e0cace3413eb3f965e9e6ba6144.jpeg

Avrupa'da Kadın basketbol'un Kupa-1'i Euroleague'de kazanarak tarihi bir başarı elde eden Galatasaray'da hedef artık KUPA-1 üçlemesini tamamlamak olacak.

Hedef 1 görür müyüz bilemiyorum

dursun baskanin onderliginde kupa 1'leri de supururuz evelallah

Hadi inşallah.
Önce tursundan kurtulmak lazım

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbol'da çok zor ama basketbol'da sağlam bir organizasyon ile yakın dönemde alabiliriz bu kupayı.

Ben inanıyorum.

Başımızda Allah eksik etmesin Avrupa basketbolunun en değerli 3 koçundan biri var. Sağlam sponsorlar bulmamız şart.

Aysal adamsa az biraz destek olur sözünü verdiği gibi. Sadece o da değil zengin o kadar iş adamı var biraz elin taşın altına koysunlar.

PG: J.Pargo-Mccollum
SG: Z.Dragic-Sinan-Göksenin
SF: Micov-Maciulis-Can M.Mutaf
PF: V.Claver-C.Davis
C: Lasme-Raduljica-Semih

Kısa vadede Euroleague çok zor. Bugün Avrupa'nın en iyi 3-4 kulübünden biri olan Fb bugünlere gelmek için çok masraf ödedi ve zaman katetti. Şak diye şampiyonluk beklemek hayal olur. Önce F8 takımı olalım kendimizi oraya alıştıralım devamı da gelir. Ama her şeyden önce basketbolu iyi bilen adamlarla çalışmamız ve sabır gerekiyor.

bayanlarda kupa 1 i gördük erkeklerde iyi bir sponsorla zor değil ama futbolda tr de hiç kimse başaramaz ömrümüz yetmez yani

10 sene içinde futbolda Şampiyonlar Ligi Kupası'nı havaya kaldıracak Galatasaray.

Cok zor, neredeyse imkansiz birsey Sampiyonlar Ligini kazanmak.

Bizim gibi kaotik bir kulübün basarbilmesi zor. Insallah bir gün olur da görürüz.

Hadi bunlari gectim maddi olarak da zor.

Son düzenleme:
Olur bir gün neden olmasın. Ama o gün şimdilik uzaklarda bu yönetim tarzı ile ki şimdiki yönetime de sadece sayamıyorum.

Cok zor, neredeyse imkansiz birsey Sampiyonlar Ligini kazanmak.

Bizim gibi kaotik bir kulübün basarbilmesi zor. Insallah bir gün olur da görürüz.

Hadi bunlari gectim maddi olarak da zor.

Bir sene hava yakalanırsa,2012-2013 gibi olursa olabilir,ama öyle kalıcı olacağımızı sanmam dediğin gibi kaotik ortam yüzünden.

Bir sene hava yakalanırsa,2012-2013 gibi olursa olabilir,ama öyle kalıcı olacağımızı sanmam dediğin gibi kaotik ortam yüzünden.

Hava da bir yere kadar yetiyor. Bence türk takimlarinin bu mevcut durumda görebilecegi maksimum yer ceyrek final.

futbolda önümüzdeki 15 yıl alamıcağımız kesin gibi

Hava da bir yere kadar yetiyor. Bence türk takimlarinin bu mevcut durumda görebilecegi maksimum yer ceyrek final.

Şu konjonktürde öyle ama 2000-2001 veya 2012-2013 gibi bir hava yakalanırsa kupa bile gelebilir bence.Atletico Madrid'in Avrupa Ligi'nden kopup geldiği ilk senesinde final oynayıp,90+3'te yediği golle kupanın kulbundan döndüğünü biliyoruz neticede. :)

:asd22:

euroligi bilmemde futbol takimi sadece turk takimlari katilsa bile sampiyonlar ligini alamaz

Fatih hocamın 4.gelişini bekleyin..

Konuyla alakası olmasa da UEFA Kupası gerçekten çok estetik bir kupa,Şampiyonlar Ligi Kupası ile yer değiştirseler çok iyi olur bence.

Kısa vade de Futbol Kupa 1 çok zor çünkü Milyar Avro yatırım yapan Manchester Ctiy bile 5 yada 6 sene de ancak yarı final görebildi. Atletico 5 senedir üstüne koyarak gidiyor. Lakin henüz başarıya ulaşabilmiş değildir. Euroleague'de ise 4 sezon sağlam yatırım ve takım ile kazanılabilir.

Geri
Üst Alt