Kupa Finali Şanlıurfa'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yukarıdaki resim 2009 veya 2010'dan.Şu an öyle değil.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=_z-1EL2Mwbw[/media]

berbat bi stad.

yeni yapilmasina ragmen 1970 model gibi duruyor. gerci yeni diyorumda. bitimi yeni. temel atimi ben dogmadan once nerdeyse. 40 senede bi stad bitiriyoz

Fransa 2. lig takimi Le Havre diye bi takima yeni stad yapildi.

aha bu:

oceane1.jpg

Arenayı bunun kırmızısı yapacaksın var ya

En iyi yer İzmir ancak Mersin stadı yeni yapıldı büyük ihtimal Antalya gelecek oraya yakın iki taraf içinde en iyi yer Mersin olur. Ayrıca 2 yıl evvel süper kupa oynadığımız Erzurumda olurdu ama Urfa çok saçma zaten orda yapılmış.

O stad fotosu 5 senelik..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hiç başka stad kalmadı mı alla aşkına?

Arasira denk geliyorum 1.lig maclarinda bu stada fotodaki gibi degil zemin,atmosfer tamtersi gayet guzel gozukuyor yemyesil.Butik stad gibi zaten .

mersin a.k partisine oy vermedigi icindir, hani devletin böyle bir düsüncesi yoktur sahsi kanaatim ama iste tff'deki k.cyalayicilar bugün nasil basbakanimiza yaraniriz düsüncesiyle hareket ettigi icin normal böyle vakalar

neyse Davut kardesim icin sevindim gidip simdik bir GS finali izler doya doya

mersin a.k partisine oy vermedigi icindir, hani devletin böyle bir düsüncesi yoktur sahsi kanaatim ama iste tff'deki k.cyalayicilar bugün nasil basbakanimiza yaraniriz düsüncesiyle hareket ettigi icin normal böyle vakalar

neyse Davut kardesim icin sevindim gidip simdik bir GS finali izler doya doya

Bende senin için gitmeyecem keke 1.5 saatlik yol ama böyle bir oyuna alet olmam. Hem daha diğer finalist bu akşam belli oldu. Kim diyor urfada diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt