Kupa Finali Şanlıurfa'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende senin için gitmeyecem keke 1.5 saatlik yol ama böyle bir oyuna alet olmam. Hem daha diğer finalist bu akşam belli oldu. Kim diyor urfada diye.

Ya keke Urfa hemen yani basin kacarmi böyle firsat git bence, kupayida aliriz güzel bir gün gecirirsin ;)

3puanin dedikleri hep cikiyor. Bence sen kendini hazirla derim :D

finalde antalyayı isterdim daha kolay olurdu esese göre .ama finalde rakip kim olursa olsun kazanmalıyız bu sene futbolda bi teselli olur enazından...

Kesinleşti galiba umarım zemin iyidir.Kapasite 30.000 es-es en fazla 7.000-8.000 gelir bizimkiler fazla önemsemez en fazla 10.000 gelir desek dolmaz en doğru yer Mersin olurdu ama yeni olduğu içi bazı sorunlar olabilir neyse umarım güzel zevkli,olaysız ve kupayla bitecek maç olur.

bizimkiler urfayı deplasmandan sayarsa kaybederiz keşke fbyle oynasaydık finali kesin gelirdi kupa

Kesinleşti galiba umarım zemin iyidir.Kapasite 30.000 es-es en fazla 7.000-8.000 gelir bizimkiler fazla önemsemez en fazla 10.000 gelir desek dolmaz en doğru yer Mersin olurdu ama yeni olduğu içi bazı sorunlar olabilir neyse umarım güzel zevkli,olaysız ve kupayla bitecek maç olur.

Urfa GS kalesidir

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

HAYDAAAAAAAAAAA Türkiye geliyorum yakinda... finale de giderim dedim.. ohoo Izmir den nasil gidecem Sanliurfa ya :D

Ucuz ic hatlar ucuslari var mi?

Türkiyenin su anki en güzel zemini bu stadta neyin kafasini yasiyorsunuz.

%C5%9Eanl%C4%B1urfa_GAP_Arena.jpg

urfalı gelmiş

Ufak bir umut kırıntısı taşıyordum İzmir'de olur diye ama beyhude. Yazın yapılacak hazırlık maçını bekleyeceğiz İzmirliler olarak artık.

Doğu olmasına lafım yok da amaç ligte Doğu takımı olmadığı için onlara maç izletmekse Urfa doğu değil ki, gayet de uzak çoğu doğu şehrine.

Bu sabah NTVSpor'da nerede oynanacağı henüz belli değil demişti. Eğer gerçekten karar verilmediyse oynanması gereken stat Akdeniz Oyunları için yapılan Mersin Arena Stadı olmalıdır. Mersin'de oynanmayacaksa Urfa'da da oynanmamalı. Çünkü orada oynandı ve diğer şehirlere haksızlık olur. Takımı Süper Lig'e hiç çıkamamış ve böyle büyük maçlara hasret kalmış bir şehre verilmeli (Mardin, Hatay, Kastamonu, Uşak, Artvin gibi). Hatta şehir sezon başında belirlenmeli ve o şehir o maça stadıyla, zeminiyle, yollarıyla, otelleriyle, halkıyla hazırlanmalı. Sadece final değil yarı final maçları da o şehirde oynanmalı (Cuma yarı final, Pazar final şeklinde). Bu sayede bahaneyle de olsa hem şehir daha modern hale getirilir, hem de halk gelen turistlerden para kazanır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt