Kupa Finali Şanlıurfa'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerle oynasak kupa garanti derdim ama rakip Eskişehir ciddiye almak lazım.

Şanlıurfa kesinleşti bugün Şanlıurfaspor kulübüne de bilgi geçildi. Resmi açıklama yok henüz ve uçak biletleri hala 96 TL resmi açıklama gelince TFF'den 200'e çıkacak. Ben hemen alın derim gitmeyi düşününler için.

Bu sabah NTVSpor'da nerede oynanacağı henüz belli değil demişti. Eğer gerçekten karar verilmediyse oynanması gereken stat Akdeniz Oyunları için yapılan Mersin Arena Stadı olmalıdır. Mersin'de oynanmayacaksa Urfa'da da oynanmamalı. Çünkü orada oynandı ve diğer şehirlere haksızlık olur. Takımı Süper Lig'e hiç çıkamamış ve böyle büyük maçlara hasret kalmış bir şehre verilmeli (Mardin, Hatay, Kastamonu, Uşak, Artvin gibi). Hatta şehir sezon başında belirlenmeli ve o şehir o maça stadıyla, zeminiyle, yollarıyla, otelleriyle, halkıyla hazırlanmalı. Sadece final değil yarı final maçları da o şehirde oynanmalı (Cuma yarı final, Pazar final şeklinde). Bu sayede bahaneyle de olsa hem şehir daha modern hale getirilir, hem de halk gelen turistlerden para kazanır..

Bahsettiğin kupa Türkiye Kupası

mesut hoşcan eskişehirden urfaya uçak olmadığı için başka stat talep etmiş

biz de buna katılmalıyız

Urfa olması iyidir niye karşı çıkılıyorki ,

fener yamaması küçük şikeci eskişehirspor için urfa tam bir deplasman olacaktır , o şerefsizler aziz babalarından istesinler yardımı .

107.JPG

Zemin müthis...

Bence haksızlık, daha yeni oynandı orada, ülkede başka şehir mi yok.

İlk zaman fotoğraflarını paylaşıyorsunuz zeminin.

Çok kaliteli bir zemin yok ama öyle berbat bir zemin de yok. Son hali böyle;

10154997_10152053264018317_7315480748966786399_n.jpg

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan "Türkiye Kupası final maçının Şanlıurfa'da oynanmamasi için başvuru yaptık" demiş galiba.Eğer Şanlıurfa'da olursa 4'te 3'ü Galatasaraylı olur tribünlerin.Sanırım İstanbul,İzmir,Ankara'yı falan isteyecekler.

Bu arada stadın son hali için

Federasyon Yetkilileri GAP Arenada - SANLIURFA.COM Urfa Gündemini belirliyor

stadın milattan önce ki resmini koyup, zemin kötü diye eleştiriyorlar. Bkz. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak.

MİLLİ İRADE

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İğrenç bir stat . İğrenç bir yer . Başka yer mi bulamadınız ?

ben daHİL herkes bu maçı ege (izmir) bekleniyordu nefretim 1000 kat daha arttı allah belanı versin tüpçü ege zaten her zaman üvey evlat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt