Kupa Galipleri Kupası 1991-92 Çeyrek Final 2. Maç | Galatasaray 0-0 Werder Bremen |

Sarper Yıldırım

Baba Gündüz
lwMRSf2D7y0dXnuSMQ7byEAPGGUf_qGnDUbDvIg_M-NvmqSyyuC77p52hK6eQsZq7pYloclwSqu31s3c_wxMIOUHUQk=w315-h466-nc

Galatasaray - Werder Bremen EÅŸleÅŸmesi (1992) / | AY Mobil

nasıl unutulur bu maç top girmedi kaleye televizyonda ağlamıştım geçmedi çizgiyi geçse tarihi bir zaferdi bremen gibi ozamanın devini eleyecektik

malum pozisyon 01 : 42 : 00

Taner'in topu kara takılmasa yarı finale kalıyormuşuz.Avrupa'da ilk kupa 2000'den önce gelebilirmiş.Zaten Bremen Kupa Galipleri Kupası'nı almış o sene.

Ayrıca bu sezon ligde Denizli ile fb'den 11 bjk'den 16 puan fark yemişiz.

1988-1999'da da ligde Denizli ile bjk'den 14 fb'den 24 puan fark yemiştik ama Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final oynamıştık.

Bu sene de ligde durumumuz aynı.Denizli'den çeyrek final bekliyorum ve istiyorum.

Bu maçtan sonra kar görmekten nefret eden kaç Galatasaraylı olmuştur acaba ? Eğer bu maçı atlatsaydık ilk Avrupa kupamızı da alabilirdik. Çok trajikti...

Mac sonu star muhabiri Bülent Karpat röportaj yaparken agliyordu lan.
Onun aglamasiyla gaza gelip bende aglamistim ekran basinda...

Babam bu maça gittiğini hep anlatır.Gündüz maçı için sabah ezanında kuyruğa girilmiş.Şimdi çakma cimbomlular pasolige hayıııır, protesto ediyoruuuz falan diyorlar.

Bizde aşağı kalmadık babalarımızdan,abilerimizden.

Galatasaray - Leverkusen maçındaki havayı bilen bilir. Şu meşhur Godfather koreografisi olan maç. Samiyen'de koltukların üstünde ayakkabımın içi göl olmuştu resmen.

Babam bu maça gittiğini hep anlatır.Gündüz maçı için sabah ezanında kuyruğa girilmiş.Şimdi çakma cimbomlular pasolige hayıııır, protesto ediyoruuuz falan diyorlar.

Passolig olayı bahane bence ya. İsteseler stadı doldururlar. Örnek olarak geçen sene de stad boştu, son haftalara girilince şampiyonluk yarışında olduğumuz için stad doldu.

Geri
Üst Alt