GSC Anket Kupadaki Derbiye Yabancı Hakem mi Yoksa Yerli Hakem mi İsteyelim?

Kupadaki Fenerbahçe-Galatasaray derbisine yabancı hakem mi yoksa yerli hakem mi?

• Yabancı

Oy: 78 94,0%
  • Yerli

Oy: 5 6,0%

• Kullanılan toplam oy
    83
  • Anket kapatılmış .
Yerli hakem gelsin iyice ortam dingile bağlamış zaten

Seneye puştoların sahasında oynayacağımız maçtaz yabancı hakem isteriz hatta uzaylı da bile diretebiliriz

Fb tüm maçlar yabancı olsun dedi. Bugün kupa için yöneticileri de yabancı dedi

Mecnun açık kapı bıraktı. Tüm maçlara bulamazlar ama derbiler yabancı olacak her türlü
Mesele kapalı kapılar ardında uşaklarına ne dedikleri. Eğer kupa ve diğer derbilere yabancı gelirse o zaman gerçekten istemişler demektir. Uşakları bunlar gizli görüşmelerde ne derse onu yapar.

Ifb derbiye keşke vincic yerine yerli getirtseymişiz demiştir. Herhangi bir yerli hakemle bizi yenerlerdi kuvvetle muhtemel. Iyi ki bazen mallık yapıp kendi ayağına sıkıyorlar. Daha da yabancı hakem getirtmezler.

Hakem konusunda bizim talebimizin bir önemi olacağını düşünmüyorum. FB ne isterse o olur.

Derbiden sonraki bütün lig maçlarında yabancı hakem olmalıydı ama bizim yönetim ve hocanın tavrı yerliden yana olduğu için ihtimal yok

BIzim sahamizdaki maç yabanci hakem, yabanci var. 10 bin polis, 4 bin bekci , 2 tane uzman cavus.

Fenerin sahasinda okan hoca cezalandirilmis. Mourinho prensi bir hakem, 300 polis. Yerli var.

Hocanın isteği yapılmalı marstan hakem talep edilmedi hiç olmadı Venüs Uranüs te olur

Rams Park’a yabancı hakem getirdiysen Kadıköy’e de getireceksin.

Sırf bir kereliğine söylemi boşa çıksın diye yabancı hakem isteyeceğiz bu kadar basit. Yok öyle yağma, bize gelince yabancı oraya gidince yerli hadi lan.

Bu federasyonla hiçbir diyaloğa girilmemeli. Bu saatten sonra hiçbir kararın altına imza atılmamalı. Bu sadece hacıosmana meşruiyet kazandırır.

Yönetim ve Okan hoca yerliden yanalar zaten en başından beri o yüzden taraftarın düşüncesinin çok önemi kalmıyor maalesef

kendi sahamızdaki maçta yerli diye tutturmasaydı bizimkiler yabancı için diretirlerdi. zaten fenerin men edilmesi gerekirdi buradan bir hukuki süreç diyeceğim bizimkilerin umurunda bile değil ben mi kafa yoracağım.

İstediğimiz olmayacağına göre. Boşa beyan

Geri
Üst Alt