Kurt Seyit ve Şura | Salı | 20.00 | Star TV

Bekledğimden agır basladı.Ama çekimler filan yabancı dizilerden farkı yok.İlerleyen bölümlerde dahada güzelleşir bu dizi.Kurt ilk bölümden başladı ava.:D

Twitter da gördüm haklılar : bi kıza "kıvanç tatlıtuğ mu ben mi" diye sorduğumda "sen" dese, salak mısın sen ya nasıl ben derim. NET OLUN KIZLAR

tapa tapa duuu

[attachment=8343:kurtseyit-surafragman-640x360.jpg]

Ekli dosyalar

• kurtseyit-surafragman-640x360.webp
    kurtseyit-surafragman-640x360.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 326
Kivanc goes to Hollywood olabilir mi önümüzdeki senelerde?

Ulam su suranin yanindaki kiz daha guseldi be bu kiz hic olmamis

Umarim uzatmazlar. Karadayi'da muthis baslamisti, 30. bolumde biraktirdilar diziyi. Turkiye'deki senaristler yeminli sanirim 20-25 bolum sonra dizi ile oynayip sacmalamaya. Medcezir'dede aynisi oldu. Izleyecegim aksam ilk bolumunu.

Umarim uzatmazlar. Karadayi'da muthis baslamisti, 30. bolumde biraktirdilar diziyi. Turkiye'deki senaristler yeminli sanirim 20-25 bolum sonra dizi ile oynayip sacmalamaya. Medcezir'dede aynisi oldu. Izleyecegim aksam ilk bolumunu.

Aynen ben de 32-33'den sonra izlemedim Karadayi yi. Mükemmel başlamıştı ama sonradan sinir bozucu oldu.

Su an izliyorum. Su ana kadar cok iyi bence.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türk dizilerini hayatta izlemem her hafta sanki bir film çekiyorlar çok uzun sürüyor Türk dizileri o kadar sacmaliyorlarki özeti bile yabancı dizilerden uzun sürüyor eğer bi dizi yapiyiloyarsa başlangıç ve bitişi belli olmalıdır Allaha emanet yurumemelidir

Hanım sayesinde izledik bakalım dün akşam. Konuyu sadece aşk olayından götürmezlerse güzel olabilir. Kurt'un Osmanlı karşısında savaşacak olması da nelere gebe olacak bakalım...

15 dakka falan baktım.. mekanlar çok başarılıydı

ilk defa

Adam az yakisikli bi de sakal falan birakmis. Bize de yazik, citayi niye bu kadar yukari cekiyon kitapsiz.

Genel anlamda başarılı buldum. Fakat hemen şeftali olmaları saçmaydı bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

bu kıvanc neden bu kadar yakısıklı ya

cnm bnm <3

Geri
Üst Alt