Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

[video=youtube;0xZQ477TIHc]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0xZQ477TIHc[/video]

tüm türkiye ve dünyanın izlediği dizi bu akşamda süper bölümle ekranda

Halen Kurtlar Vadisi izleyen mi var diyen garip bir kesim var bu ülkede ama bu dizi kadar kaliteli başka bir dizi var mı diye sorsak cevap çıkmıyor. Son bir iki sezondur düşüşteydi gerçekten, o haliyle bile diğer dizilere fark atsa da, ama bu sezon nazar değmesin bomba gibi bir vadi izliyoruz :yenieek:

Ölmeyeceğini herkes biliyor ne diye vurduruyorsun adamı.. :asd:

Ynt: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

Olay anlaşılmıştır arkadaşlar. Polat abinin karı Koca mevzusu var. Adam evlenmiş maldivlere balayina çıkmış. Anlayacağınız, bir kaç hafta ya yok yada az sahnesi olucak.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

şu kurtlar vadisini hayatımda bir kere izledim doğrusu hiç beğenmedim millet nasıl izliyor şu saçma diziyi.

300 bölüme dayanan bir diziyi bir defa izleyip de saçma olduğuna nasıl karar veriyorsun?

tabi herkesin fikri farklı olabilir ama dakika başı dan dun adam vurmak ipe sapa gelmez diyaloglar doğrusu bana çok yapmacık geldi ayriyetten necati şaşmazın oyunculuğda ilkokul müsamelesindeki çocuklar gibi..

alemdar vuruldu kambur vuruldu bakalım haftaya neler olacak

haftaya polat bi yerde yatar bölüm boyunca tatilde şimdi çünkü balayı :ayatollah:

AW: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

minimum 2 bölüm görünmez veya cok az sahnesi olur onlarida zaten cekmislerdir.. sonra cikar gelir biryerden :D

Haftaya Polat'ın ölmediğini anlarız.Çoktan çekmişlerdir bölümleri.

Geri
Üst Alt