Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

Bu diziyi izleyenlerin kitlesi nasıldır,dünya görüşleri nedir gibisinden bir anket düzenlenmesini çok istiyorum :)

En çok hangi kesime hitap ediyor merak etmiyorda değilim açıkcası :D

Dünya görüşüyle ne alakası var ki :)

Eskiler dediniz de Fikirtepe'de İplikçi Nedim Beyi gördüm. Hakikaten beyefendi canim :asd:

AW: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

dizi hakkinda negatif konusanlar pusuyu degilde kurtlar vadisini ilk bölümden itibaren izlesinler cakirli aslanli bakalim tiryakisi oluyorlar mi olnuyorlar mi.. olmayana benden bi forma

Hadi lan oradan ne Pusat'ı o operasyonları yapan,o boruya sıkıp gaz cıkartan Pusat mı şimdi bir yürü gidin Polat işte kardeşim.

Bence iki maskeli var. Operasyonları falan yürüten Polat'tır. Yem olarak kulanılan ise Pusat :)

bu şaşırtmacı işte. Aslı operasyonda ve başka kiyafeti vardı

Sırf ters köşe yapmak için 2 tane maskeli yaptı adamlar vay arkadaş.

Bu bölümden bi şey anlamadım :D

2 tane maskeli var pusat yem

maskelinin biri kısa biri uzun hem yürüyüsleri bile farklı adamların :)))

semih öter olanüstü toplıyıcakları heytte aksaclı senceri cizer ;)

Sencer, engelli de değil gibi :D

niye herkes kesin olarak 2 maskeli var diyor. kabullenmek okadarmı zor polatın öldüğünü :)

Güzel Bölümdü

-Leyla'yı el atından çıakrmak için ihtiyarlar annesine kardeşine falan gönderdi

-Dikkat eden olduysa ki olmuş maskelinin kıyafeti farklı :D o operasyonlarıda pusat falan yapamaz.

he eğer gerçekten pusatsa neden maske gerek be kardeşim yada neden konusmuyor bu adam sanki çok mu gizli kalması lazım polat hertürlü pusat yemdi

tebrikler yönetmene senariste :D

7.30 uyudum 11 de kalktım be tühh

niye herkes kesin olarak 2 maskeli var diyor. kabullenmek okadarmı zor polatın öldüğünü :)

Kurtlar Vadisinde böyle bir gelenek var. Karakter öldüğü an, o karakteri canlandıran oyuncunun ismi jenerik'ten kalkar. Büyük karakterler olduğu zaman teşekkürler falan da yapılıyor. Yani bu şartlarda Polat'ın ölmesi söz konusu değil :)

--------------------------------------------------------------------------------------------

2 Tane maskeli olduğunu 2000 kez söylemiştim.

1.si Yorumlarda okudum " polat öldü kabul edelim " diyen var. Buna şöyle yanıt veriyim. Babek Hasanzade maskeli rolünü oynayan kişi Facebook sayfasına bakın setten maskeli halinde bir sürü fotoğrafı var. Bu adam Kurtlar Vadisi Filistindede Polat'ın dublörü oldu.

2. Pusat'ı Polat diplomat yapmıştı o maskeli çıktı falan filan. Böyle bir şey olması imkansız çünkü zaman geçmeden Polat Pusat'ı annesinin yanına vermişti zaten. Ayrıca madem Pusat maskeli çıkıcaktı neden Babek Hasanzade bi süre maskeli rolünü oynadı. Baştan beri Pusat olurdu.

3. 176. Bölüm haftalar öncesinden çekildi Necati Şaşmaz balayından dönmeden önce o bölümde gözükmeyeceği kesindi o yüzden maskeli o çıkamazdı. Dediğim gibi 1. maskelinin boyu kısa 2. si Pusat ve boyu Apdulheyle aynı

4. 177. bölümde Necati Şaşmaz Polat diziye geri dönüp Senceri sorgulayacak %100 tüyodur bu.

Ayrıca bu bölüm Polat'ı bekleyenler harbiden yazık. Haftalar öncesinden çekildiğini biliyorsunuz Polat'ın gözükmesinin imkansız olduğunu biliyorsunuz. Bu dizinin Polatsız olmayacğaını biliyorsunuz. Boşuna panik yapıyorsunuz
ka01.gif

Dediklerim çıkmazsa haftaya gelin

----------------------------------------------------------------------------------------------

Buda bir yerden alıntı çıkmazsa haftaya ben gidicem sizide çağırırım
:asd:

Bu senaristler de Polat'ın öldüğüne inandırmak için 50 takla attılar.İnanmıyorum kardeşim,Polat'ın kellesini gösterseniz birleşir yine gelir derim :)

Geri
Üst Alt