En son Rus varken düzenli izliyordum,ondan sonra gittiğim yerlerde denk gelirse mecburen izledim.Göz bandı olan biri vardı.Öldü mü o?

zarf konusu geri döndü :) :)

1238727_1950601108497909_7871778165494595663_n.jpg

memati pusu :@

♪ ♫ ♪ ♫ dın dını dın dını dın dını dın dını, dın dını dın dını dın dın dın dın ♪ ♫ ♪ ♫

mematinin vuruldugu sezon finalinden sonra izlemedim. kac sezon gecti ondan sonra?

Çakır'ın gençliğiyle ilgili spin-off yapılsa harika olurdu. Televizyonda yayınlanması Rtük nedeniyle belki sıkıntı olabilir ama artık bizim de BluTV ve puhutv gibi digital platformlarımız var. Pana Film duy sesimizi. Nöbet gibi artık yavaş yavaş modası geçmeye başlayan asker dizileri yerine böyle projelere yönelin.

Sigara
Alkol
Kokain
Kari kiz
Varken on numaraydi cocuklugumuzun heyecanli dakikalarini susleyen Meral icin ayri mutesekkirim

Fakat net abartiliyor, oldukca bayagi bir dizi (Turk dizilerine kiyasla basyapit diyebiliriz elbette)

Bir dönem kupon biriktirip ilk 50 bölümün cdlerini ve kitabını aldığım doğrudur.
Seviyo diye bi arkadaşa hediye etmiştim. CD zarflarıin her biri farklı renkti. Değişik bi fnaztezi yapmışti gszete.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt