Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

en merak ettiğim bu dizi temelli olarak ne zaman bitecek ?

bitmeyecek galiba bi 5 6 yil daha sürer pusu bitse bile baska yaparlar kurtlar vadisi cendere gibi mesala

Bu hafta intibariyle izlemiyorum artık kurtlar vadisini.. Dalga geçiyorlar resmen farkında değilmisiniz hala?

2 sefer iskender yakalandı kaçtı..

2-3 sefer ilk zamanlar muro yakalanıp kaçmıştı..

3 sefer tek göz hakan kaçtı..

1 sefer polat iskenderin elinden kaçtı..

2 sefer cevat kaçtı ..

Her seferindede ekranların başına tekrar çekebilmek için öldürecekmiş edasıyla bitiriyorlar. Dizi bittikten sonra fragmanda gözüken yüzü sargılı olan cevatsa izlemeyi düşünmüyorum :rolleyes: yeter artık yahu..

Aynen cevat ölmesse artık bende izlemeyeceğim.

Cevat olabilir mi?

Evet olabilir.:)

Kuvvetle muhtemel yüzü sarılı olan cevat.

senaristler işin cilvsini abartıyorlar. Olmaz ama!

Eski tadı kalmadı maalesef, ama efsane o ayrı kötü de olsa zevkle izliyoruz.

Zaza iyiymiş ha...

İBüyük:sen ne zaman akıllanacan Zaza...:D

Zaza:bana yaptırdıklarını bir tane akıllıya yaptır o zaman...:D

Kulak sahnesinde koptum resmen yahu...:D

70.BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 12 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan 70. bölümünde yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye Star TV ekranlarına kilitlenecek.

Abdülhey’in Ebru’nun babasını öldürmesiyle çok zor bir durumda kalan Polat Alemdar ne yapacak? Polat, Ebru’ya babasının ölümüyle ilgili gerçeği anlatacak mı? Ebru’nun Polat’tan isteği ne olacak?

Başbakan suikastiyle ilgili Davut Tataroğlu’yla görüşmeye giden Polat, Gladio’nun başına ulaşmayı başarabilecek mi?

Tataroğlu’nun sağ kolu ‘yakışıklı’yı takip eden Memati ve Abdülhey’i bekleyen sürpriz ne olacak?

Müsteşarlıkta sorgulanan İskender’in peşine düşen Polat, sonunda ezeli düşmanını ele geçirebilecek mi?

Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan dolu yepyeni bölümüyle 12 Kasım akşamında Star TV ekranlarında olacak…

Halbuki Avrupa çok yemiştir Osmanlı Tokadı :cool:

Müthiş bir bölümdü :)

Uzun bir aradan sonra keyfim yerine geldi denilebilir :)

Hele Alemdar Polat'ın Replik'i vardı, ki harikaydı..

"Halbuki çok yemiştir Avrupa Osmanlı tokadı" :)

Yakışıklı'nın Alınmasıda çok güzel oldu..

İskender'inde işi bitti..

Ohhh bee! :)

aynen harika bir bölümdü.kazımın ortalıgı duman etmesi süperdi:D polatın dövüşme sahnesinde kendimden geçtim:D bu 2 sahneyi izleyebilecegim bir link yokmudur ya:D

kazimin 2 dunya kicboks sampiyonlugu varmis haberimiz yokmus

kvp71ozet.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 19 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan 71. bölümünde yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye Star TV ekranlarına kilitlenecek.

Şovmen Beyazıt Öztürk’ün de konuk oyuncu olarak yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu’nun 71. bölümünde aşağıdaki sorular yanıtını bulacak:

Polat Alemdar’ın silahından çıkan kurşun kimi vuracak? İskender Büyük kaçmayı başarabilecek mi? İskender’in kızı Funda’nın akıbeti ne olacak? Kim Polat’tan Gladio’nun peşini bırakmasını isteyecek? Ebru, babasının ölümünün ardındaki acı gerçeği öğrenecek mi?

Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan dolu yepyeni bölümüyle 19 Kasım akşamında Star TV ekranlarında olacak…

71.Bölüm

Yazete.com

Geri
Üst Alt