Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

OFF bu bölümde neler oluyo oyle...

Birilerinin ölmesi gerekiyordu ihale abdüle kaldı diziye yeni bir heycan geldi hadi hayırlısı bakalım 100. bölüm yapıp filistin filmi cekilebilir tahminimce

Abdulhey eğer ölüp de Polat da görevi bırakırsa vatanı satmak oluyor bu bence abdulhey için.böyle bir senaryo yazıp da saçmalayacaklarını sanmıyorum senaristlerin.bi cinlik vardır büyük ihtimal işin sonunda ama izleyip göreceğiz tabi ki.

Ne bitmez dizi arkadaş bu ya.Türk sinema sektörünün alayı girdi çıktı diziye.

Seyredemiyorum ama reklama bakilirsa cok karismis ortalik.

isko ölüyormu ne sonu yaklasti bence ama belli olmaz

noluyo la anaa diziye bakkk

memati sonunda eline sıkıyo onda bişey yok bence hla numara yapılıyo abdül saklanıyo polat saklıyo mematiye bile söylememiş mematide birileriyle ortaklık mı ne yapıyor ama isko israilli kel vuruluyo bence polat orayı bastı

acayip bi dizi işte:D

Her ne kadar Abdülhey'i sevmesemde ister istemez bir sempati yaratmış üzerimde, öldüğüne pek inanasım gelmiyor.

Ebru'nun girdigi evde kesin Abdül ve Kadin Doktor vardi.

Abdülhey'in öldüğüne zaten hiç inanmamıştım ki öteki evde kesinlikle Abdül var bencede, ama benim anlamadığım bu adamın hafızası nasıl yerine geldi? Eğer vuruldu hafızası yerine geldiye getirirlerse daha saçma olacağı aşikar. Fakat bu bölüm güzeldi ya haftaya olan bölümde de bir hayli flashbacklerle geçecek. Tat vermeye başladı yine valla, umarım böyle devam eder.

dün güzel bi bülümdü ebru sahneleri sıkıcıydı ama neticede güzel bi bölümdü bakalim iskender öldü mü yasiyormu

Ebru'nun girdigi evde kesin Abdül ve Kadin Doktor vardi.

Evet ama benim korkum kıskançlıkdan çocuğu düşürücek Ebru:)

Beni aldatıyor diye o çocuk düşerse yaşaması içinde pek bi sebep kalmamış olucak ki buda filmin seyri açısından güzel olur:)

napıyolar ki orda:evilsmile:

:asd:

dün güzel bi bülümdü ebru sahneleri sıkıcıydı ama neticede güzel bi bölümdü bakalim iskender öldü mü yasiyormu

Iskender ölmez.

Evet ama benim korkum kıskançlıkdan çocuğu düşürücek Ebru:)

Beni aldatıyor diye o çocuk düşerse yaşaması içinde pek bi sebep kalmamış olucak ki buda filmin seyri açısından güzel olur:)

Ebru cocugu düsürürse, Polat Ebru'nun kafasina sIkar. :bgking1:

Ebru doktor kızı gördü kapıda galiba; içeride de Abdülhey var.

Kapıyı açan Süleyman Çakırdır :)

Geri
Üst Alt