Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

[video=youtube;JgFHhlQR7Yg]https://www.youtube.com/watch?v=JgFHhlQR7Yg[/video]

Demedi demeyin Polat bu savci kizla beraber olacak. :asd:

102.BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR

kvp102ozet.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 102. bölümü, 2 Aralık Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye ATV ekranlarına kilitlenecek.

Polat Alemdar, sahte parayla ellerindeki malı alan Yaşar’dan intikamını almak için ne yapacak? Sünger, Polat Alemdar’ı kime götürecek?

Ayı İbrahim’in kızı Peri, Feller’le niye görüşecek? Feller, Peri’den ne isteyecek?

Lale Zara, Bulut’un öldürülmesinin arkasındaki ismi öğrenecek mi?

Baba Memduh’un torunu Baran ve sevgilisi Azad’a destek olacağına söz veren Polat, kimden yardım isteyecek? Torununu ifade vermeye götüren Baba Memduh’u bekleyen büyük sürpriz ne olacak?

Polat Alemdar ve ekibi, uyuşturucu sevkiyatında Yaşar’a nasıl bir sürpriz hazırlayacak?

Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan ve aksiyon dolu 102. bölümü, 2 Aralık akşamında ATV ekranlarında olacak…

102_1.jpg

102_2.jpg

102_3.jpg

102_4.jpg

Diziye yavas yavas yine heycan gelmeye basladi. Buaksamki bölümü iple cekiyorum. :D

Bu bölüm yine cok güzeldi.

Koskoca Polat Alemdar cocuk kacirmaya calisti. :asd: :D

Eski tadını vermeye başladı. İllegal operasyonlar vs. hoşuma gidiyor. Bir zamanlar savcı vardı Çakırla Polat 'ın ayağına basıp duran, şimdi Ünsal çıktı, gerçekten hoş senaryolar çıkmaya başladı.

Reklam Yıldızı olmuş Polat :D

Ölmeyen Adam iki tanedir :D biri Polat Alemdar biride Ali Rıza :D

[video=youtube;H5Yut7U2pCY]https://www.youtube.com/watch?v=H5Yut7U2pCY[/video]

polata cok kötü racon kesiyorlar bakalim ne yapacak sonunda

Ya bi ara tvde denk geldi izleyim dedim.. Bu dizi harbi harbi saçmalamış.. İzleyenlerine gerçekten acıyorum.. Bizim polat Sharlock Holmes olmuşta haberimiz yok.. Yazık lan :D

Geri
Üst Alt