Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Cevat kimki kalite ölümü hak etsin :) Bulut'un iyileşmesini bekliyorum ortalığı toz duman edecekler.

O kadar dayaktan sonra yaşaması mucize. Silahı ağzına dayadı kurtulma şansı yüksek. Hatta çoğu intiharı gerçekten öyle yapıyorlar o inhitarlardan en çok ağızlarına sıkan kurtuluyor :D Öldürmek isteyen kafasına sıkardı.

İşte orda saçmaladılar.Adamın ağzına silah sıktılar nasıl yaşıyor ya.

Doktor söyledi ya çenesinden çıkmış diye.Bence cevat ölmedi :D Yaralı kurtulabilir çünkü bu kadar basit ölmez diye düşünüyorum.Çelik yelek falan olabilir üzerinde.

Ahh polat ahh :o cevat bu kadar çabuk öldürülürmü :D

Abi Cevat Halo'nun kafasını kesti o kadar. Büyük işler yapmadı yani Halo zaten yolcuydu. Pala'da basit öldü ona bakarsanız. Cavit kalite ölümü hak eden biri değildi :)

Cevat yaşasa bile kim bakıcak artık. Ben yaşarken siz ölücekmisiniz dedi komutanla hocaya dönerken polat girdi içeri...

Bulut 20 yıldır İHTİYARLARIN ADAMI olarak görevdeymiş bu nedir şimdi ya:):)

Ölen öldü bu bölümde resmen.

Yalçın Bulut (tam değil sanırım)

Ahmet Kudret Hazarbeyoğlu

Cevat Akarsu

Dünkü bölümü yeni seyrediyorum. Muro fazla yaşamaz.

Muro temizlenir bence de.Ayrıca Cevat ölmemiş olabilir.Öte yandan kurşun Bulut'u nasıl sıyırmış onu anlamadım.:)

Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın eşi kendini öldürmeye çalışmış ağzına silah sokmuş ve tetiği çekmişti.

Ancak aynı şekilde kurşun yumuşak dokuyu parçalayarak dışarı çıkmıştı.

Çok güzel hareket 2 oldu bu :)

Aynen.Öldürmeyi bilmiyor bu beceriksizler.:)

İşte orda saçmaladılar.Adamın ağzına silah sıktılar nasıl yaşıyor ya.

Yanlış düşünüyorsun.:)

Böyle bir olay gerçekte de yaşanmıştı,Amerikan ünlü şarkıcı 50 cent gençliğinde bir gece ateş saldırısı alıyor ve mermi ağzini parçalıyor..Fakat adam hala yaşıyor..

- Yılmaz bu nedir?

- Antep fıstığı ağam

- Kavrulmuş mu?

- Yaş bunlar ağam.

Geri
Üst Alt