Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

ilk başta bende deli gibi muptelasıydım ama daha sonra polat alemdar abinin barda saz arkadaşlarıyla tren yapıp eglendiği görüntüleri görünce ulan kekleniyoruz dedim biz kasıyoruz onlar egleniyor isteyen izler istemeyen izlemez ama eski havası kalmadı

Ben de diziyi izlemem ama adam dizide öyle bir karakteri canlandırıyor diye sivilde insanların topuğuna sıkması mı lazım ? :o

bir bağ bulamadım, beni aydınlatırsan sevinirim.

Gündemi belirliyorsa ve halkın çoğuda dizideki karakterleri ve olayları gerçekmişcesine benimsiyorsa , bu tarz hareetler olgunluğa erişmemiş insanların kısacası ergenlere yakışan hareketler..O bakımdan dedim..Yoksa çok duydum ben abd'den intikamımızı aldık ya diyen vatandaşları..

6du0yt.jpg

Geleceğin Polat'ı :)

6du0yt.jpg

Geleceğin Polat'ı :)

Çok merak ediyorum Amerikalı Rambo filmi için "oğlum Rambo'ya özeniyor,heryere ateşli ok atıyor","amanın benim oğlum Roky'e özenip hep kardeşini dövüyor,mahallede çocuk bırakmadı" diye eleştiriyor mudur.

Şimdi bu veledin böyle olmasında ki tek suçlu Pana Film mi arkadaş?Bu çocuğun anası babası yok mu?

Ben özellikle ilk Kurtlar Vadisi'nin hastasıydım.Deli gibi izlerdim.Ama çıkıp da bir gün kafa keseyim,şunu öldüreyim filan demedim.İş eğitimde bitiyor.

Kurtlar Vadisi zaralıysa Kavak Yelleri,Aşkı Memnu ondan bin kat zararlı.

Çok merak ediyorum Amerikalı Rambo filmi için "oğlum Rambo'ya özeniyor,heryere ateşli ok atıyor","amanın benim oğlum Roky'e özenip hep kardeşini dövüyor,mahallede çocuk bırakmadı" diye eleştiriyor mudur.

Şimdi bu veledin böyle olmasında ki tek suçlu Pana Film mi arkadaş?Bu çocuğun anası babası yok mu?

Ben özellikle ilk Kurtlar Vadisi'nin hastasıydım.Deli gibi izlerdim.Ama çıkıp da bir gün kafa keseyim,şunu öldüreyim filan demedim.İş eğitimde bitiyor.

Kurtlar Vadisi zaralıysa Kavak Yelleri,Aşkı Memnu ondan bin kat zararlı.

Hiç olmazsa diziye etkilenip karımızı kızımızı başkalarına kaptırmıyoruz...:)

Burak'cım...

Filmin gösterim tarihi ertelenmiş...:)
Gösterim tarihi ertelendi ama çekim tarihi ertelenmedi ya. Bazı sahneler kazaya kurban gidince baştan çekmek durumunda kaldılar, ertelenme sebebi o. Dizi erken başlıyor, eski hatalara düşmeyecekler. Yani geç başlama, zırt pırt ara verme gibi. iyi oldu da Musa Uzunlar'ı Kanal D deki yeni başlayacak dizide görmek koydu bana :)

Gösterim tarihi ertelendi ama çekim tarihi ertelenmedi ya. Bazı sahneler kazaya kurban gidince baştan çekmek durumunda kaldılar, ertelenme sebebi o. Dizi erken başlıyor, eski hatalara düşmeyecekler. Yani geç başlama, zırt pırt ara verme gibi. iyi oldu da Musa Uzunlar'ı Kanal D deki yeni başlayacak dizide görmek koydu bana :)

Sorma bende bir hoş olmadım desem yeridir...

Hoş Musa Ağabeyimiz ezeli vadicilerdendir...

Keyifli bir haber oldu...

16 Eylül'de başlaması...:)

İnşallah 97 bölümlük efsane günleri geri dönüş olur çünkü pusu konseptinden hiç hoşlanmıyorum, eski günler yok. Pusuyu 92-93 bölüm boşu boşuna izlemişim gibi geliyor, aldığım keyif sıfır. Ama alışkanlıktan bakıyorum :)

İnşallah 97 bölümlük efsane günleri geri dönüş olur çünkü pusu konseptinden hiç hoşlanmıyorum, eski günler yok. Pusuyu 92-93 bölüm boşu boşuna izlemişim gibi geliyor, aldığım keyif sıfır. Ama alışkanlıktan bakıyorum :)

Eski Vadi başlı başına bir fenomendi...

Bende Kanal değiştirdikçe Konsept değişmesinden oldukça rahatsızdım...

Ama işte bırakamıyorum...:)

Bunla beraber 1378. postunu alan dizi. İnanmıyorum daha doğrusu inanmak istemiyorum.

Hele şükür.. İnşallah eski tarzına geri döner ve biraz daha mantıklı konular işlerse daha zevkli olur..

Herkes kendince zevk aldığı dizileri izlemekte özgürdür.. Tabi kendini kaptırmadıktan sonra....

Gündemi belirliyorsa ve halkın çoğuda dizideki karakterleri ve olayları gerçekmişcesine benimsiyorsa , bu tarz hareetler olgunluğa erişmemiş insanların kısacası ergenlere yakışan hareketler..O bakımdan dedim..Yoksa çok duydum ben abd'den intikamımızı aldık ya diyen vatandaşları..

mesele dizilerde abd'den intikam alarak kendimizi tatmin etmek değil ki, bu ülkede hiç mi mafya gerçeği yoktu, derin devlet gerçeği yok, gizli güçler yok.Oradaki karakterlerin hangi isimleri canlandırdığını dememe gerek yok herhalde.. (Gündemi belirliyorsa ve halkın çoğuda dizideki karakterleri ve olayları gerçekmişcesine benimsiyorsa ) aynen dediğin gibi hocam, olayı sadece son fragmanı izleyerek değerlendirme, o bir mesaj, bu dizide anlatılanların çoğu Türkiye'de yaşandı ve yaşanacak olaylarada hep ışık tuttular, Mehmet Ali Birand bile senaristleri davet etti prgramına Türkiye'De yaşanan bu vakaları siz dizide önceden nasıl tahmin edebiliyorsunuz falan, yani kısacası sistemi ve işleyişini tamamen deşifre etmiş Türkiye'nin dinamitlerini iyi bilen, derin devlette dönen dolapları birebir aktaran bir dizi,tavsiye ediyorum izlemeyen arkadaşlara:D, aslında sevmeyen ,saçma bulan arkadasların sevmeme nedenide tamamen ideolojik.

Geri
Üst Alt