Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Sezon finali bu hafta diyorlar..13 bölümlük anlaşma yapmışlar..Oda bu bölüme rast geliyormuş..Ne kadar dogru bilemem:)

Sezon finali değil galiba,öyle olsa yazardı.

Gene hareketli bi persembe gecesi olucak, iple cekiyorum.Aksamda mac var :)

Sezon finali değil galiba,öyle olsa yazardı.

İzlemiyorum ama Hürriyet'te okumuştum sanırım.Pusu 63. Bölüm ile bitiyor.Zaten Show ile 13 bölümlük sözleşme imzalanmış.Pusu bitiyorda seneye başka bir ad ile dönecekleri söylemleri baya dalaga konusu olmuş.

Bu ne be simdi televizyonda filmdeki kiziyla (funda) ile yiyisiyor elele tutusuyordu :D vay iskender vay (kizda filmde genc kizlarla takilan adamlari sevmem diyodu :D ) . He bide super bi diyalog gecti;

Iskender: Siz kimsiniz?

Kameraman: Bizden kacmaz ekibi.

Iskender: Kim kaciyo ki sizden. :D :D :D

İzlemiyorum ama Hürriyet'te okumuştum sanırım.Pusu 63. Bölüm ile bitiyor.Zaten Show ile 13 bölümlük sözleşme imzalanmış.Pusu bitiyorda seneye başka bir ad ile dönecekleri söylemleri baya dalaga konusu olmuş.

Bu hafta 62. bölüm Mustafa bey.

Bu ne be simdi televizyonda filmdeki kiziyla (funda) ile yiyisiyor elele tutusuyordu :D vay iskender vay (kizda filmde genc kizlarla takilan adamlari sevmem diyodu :D ) . He bide super bi diyalog gecti;

Iskender: Siz kimsiniz?

Kameraman: Bizden kacmaz ekibi.

Iskender: Kim kaciyo ki sizden. :D :D :D

Suan interneeten okuyorum soktayim valla:D:DIskender Buyuk neler yapiyor oyle

gormeyenler icin link https://www.milliyet.com.tr/Yasam/S...&b=Iskender dizideki kiziyla yakalandi&ver=07

Kurtlar bazen kendilerine kuzu ziyafeti çekerlermiş.

Kazım, Hikmet falan niye nezarethaneye giriyorlar ?

Koskoca Uluslar Arası İstihbaratı vurdular sülalesini nezarete atacaklar tabi:D:D:D

Geri
Üst Alt