Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Erhan ölecek gibi..Cevat şimdi onuda balık gibi kızartır..

Davut bey, Başbakana daha çok benziyor :D Abdullah Gül'ü benzetmişlerdi ama Tayyip olmamış :)

Bunun başbakana benzer bir yanı yok :D

Gerçi benzetmeleride biraz zor :D

Neco, İbrahim'in eve gitmediğini öğrendi ya bir gece gidip kıza tecavüz eder. :o Demedi deme GSCimbom :D

Memeti bugün süper:D

Usta bugün merminin üstüne gitsek ölmeyiz:D

Evin içinde yakacak kadar gerizekalı değildir herhalde.

Evin içinde yanmaz ağam:)

Bu suç 'da polatlara kaldı.Eski serilerde tombalıcı olayını hatırlattı bana her suc onlara kalmışdı..

Erhan'a güle güle demek lazım..Çok üzülcem :cry: :cry:

Cevat sanıldığı kadar kolay biri değil. Arkasında çok sağlam biri var. Polat'ı alt etmek için yeni düşman göndereceklerdi büyük ihtimal bu Cevat. Aslında Polat için zor birşey değil Cevat'ı öldürmek ama senaristler uzatıyor :)

Cevat Abdülhey'i de alabilir - yakabilir. :)

Cevat Erhan'ı yakmaz kolay kolay.Adam zaten İskender'e ayar oluyor.İskenderi vuran adamı yakmaz hemen.Sorguya alır işkence falan yapar Polat'ın yerini öğrenmek için.Sonra Polat yetişir Hızır Nazırla beraber ve Erhan'ı alır Kibritçinin elinden.Tabi ya cesedini alır yada kendisini.

Şimdi Cüneyt'i aradım,Özdener canım senarist:Dolaylar şöyle gelişecek.Polat'ın Erhan'ı alanın Cevat olduğunu anlaması zor değil.Cevat Erhan'ı dışarı çıkartıp tam yakacakken esas oğlan yetişir Cevat'ı yakar:D.Demedi demeyin.

Benim anlamadığım haftaya son bölüm olacağı söyleniyor ama ortada karışık olan o kadar şey var ki nasıl çözülecek tek bölümde merak ediyorum.Haftaya ya süper bir bölüm izleyeceğiz yada berbat.

ne şahsiyetsiz insansin travesti kilikli ebru,adam icinden degil disindan bagiriyor sevmiyorum seni diye,defolsana yavrucum.

Hedonun macinda uyuya kalmamak icin izleyemedim bu bolumu yattim .Fakat Aver Tvnin kayit ozelligini seviyorum :D

Geri
Üst Alt