Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Adam madem kafasina siktirmayi göze aldi, neden bombanin yerini söylüyor ki :D Hem bombanin yerini söylüyor hem kafasina sikiyor :D

İyice kötüye gidiyo dizi.

Reis'in gençlik yılları

polatalemdaringencligiemp3.jpg

polat2cwru9.jpg

sacmalamaya basladilar

adam gibi diziyi bitirin gitsin

arkadaş başka derdiniz kalmamış Türkiye nin tek gerçeklerini anlatan diziye sallamaya başlamşıssınız.

Herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen sizler yıllarca Amerikan filmlerinde Rambo nun tek başına koskocaya orduyu yıkmasına,matrix in kurşunlarla dans etmesine şakşaklık ettiniz.

bu filmleri izlerken senaryolarda hata aramadınız nedense bizde bu tarz bişey olduğunda kendi yapımlarımızı yerden yere vurdunuz.

Bu Kurtlar Vadisi serisinde yapılan hataların bir çok nedeni var,bunlar hem ekonomik olsun hem de daha farklı olayların etkisinden dolayı.

siz burda asıl dizinin vermek istediği mesajı almak istemiyor ona buna takılıyorsunuz.

sizlere ezel gibi çakma monte cristo kontu senaryolu diziler,fatma gül ün suçu ne isimli abaza gençliği şaha kaldıracak yapımlar mı lazım bilemem.

kurtlar vadisi tarzında cesurca bana Türkiye de neden bir 2.dizi olmadığını söyleyin sadece Pana Filmmi biliyor bu olanlar neden diğerleri çekemiyor.

bu dizi bu ülke için baya yüksek kalitede hem senaryo hem de efekt olarak o yüzdendir ki anlamak zor oluyor kimileri için.

arkadaş başka derdiniz kalmamış Türkiye nin tek gerçeklerini anlatan diziye sallamaya başlamşıssınız.

Herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen sizler yıllarca Amerikan filmlerinde Rambo nun tek başına koskocaya orduyu yıkmasına,matrix in kurşunlarla dans etmesine şakşaklık ettiniz.

bu filmleri izlerken senaryolarda hata aramadınız nedense bizde bu tarz bişey olduğunda kendi yapımlarımızı yerden yere vurdunuz.

Bu Kurtlar Vadisi serisinde yapılan hataların bir çok nedeni var,bunlar hem ekonomik olsun hem de daha farklı olayların etkisinden dolayı.

siz burda asıl dizinin vermek istediği mesajı almak istemiyor ona buna takılıyorsunuz.

sizlere ezel gibi çakma monte cristo kontu senaryolu diziler,fatma gül ün suçu ne isimli abaza gençliği şaha kaldıracak yapımlar mı lazım bilemem.

kurtlar vadisi tarzında cesurca bana Türkiye de neden bir 2.dizi olmadığını söyleyin sadece Pana Filmmi biliyor bu olanlar neden diğerleri çekemiyor.

bu dizi bu ülke için baya yüksek kalitede hem senaryo hem de efekt olarak o yüzdendir ki anlamak zor oluyor kimileri için.

yorum budur!

"sizlere eEzel gibi çakma monte cristo kontu senaryolu diziler,fatma gül ün suçu ne isimli abaza gençliği şaha kaldıracak yapımlar mı lazım bilemem."

:D:D:D

Bölüm iyi. Beğendim açıkçası. Ama sık reklam giriyor..

Daha durun,Polat örgüt toplantısını basıp 50 kişiyi aynı anda öldürecek :D

dağdaki bölüm gerçekten çok iyiydi konuşmalar falan

Güzel gidiyor şu ana kadar. Baba Memduh'un torunu Baran ile Polat'ın konuştuğu sahne güzeldi.

Bu bölüm sıvamamışlar...

Gayet güzel beğendim...

Bide şu Mermiye karşı dik kafa gitmese tam olacak...

Büyükelçiyi bişey ettiği sahnede hoştu...

En azından gerçekçi idi...

Köprüden nasıl yırtacak bakalım :D

zazanın ben 1 ile 4 ü sevmem 2 ile 3ü severim 23 olsun anlayan anladı dedi ben bişey anlamadım ne anlatmak istedi anlayan arkadaş varmı?

ATV yüzünden girmediğim günah kalmıyor :mad:

Köprü havaya uçacak, Polat'ta cumburlop suya.

Geri
Üst Alt