Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Elin deymişken şu Ömer Baba ve Nazife Anne'yi de götür be Ersoy. Nasıl olsa yaşama ihtimalin yok bari bir b.ka yara.

Güzel güzel, ne kadar az mantık hatası, o kadar iyi :)

Düzeltme ; Ali Memati bence ölmedi, Babasının oğlu o :)

O değilde ciddi ciddi Memati'ye baş sağlığı dileyenler var, sözlüklerde, facebookta :D

Bizde dileyelim...

Bizim neyimiz eksik...

GSCimbom Ailesi olarak bu acı gününde Memati Baş Kardeşimizi yanlız mı bırakacağız...

Memati BAŞ dostumuz Başınsağolsun...:sad007

:)

Dizide sonda çalan türkü için ;

Erkan Oğur-İsmail Hakkı Demircioğlu ; Mamoş

[video=youtube;2ZZ3y26AWAI]https://www.youtube.com/watch?v=2ZZ3y26AWAI[/video]

keske hüsnü de evde olsaydi su ersoy onuda temizleseydi ersoy da az piskopat degilmis kücücük cocuga bile acimadi

[video=youtube;-4qg2Ubvg0U]https://www.youtube.com/watch?v=-4qg2Ubvg0U[/video]

Ersoy süper karakter gerçekten de, çok cool. Önümüzdeki hafta dizinin en kanlı bölümlerinden biri olucak kanımca. :D

O degil de bu Ersoy (Umit Acar) ne guzel hafizamizda "Vicdan Aynasi" olarak kalmisti. :) Cocuk katili olmus ya... :o

Adam hakikaten karizma... Iyi rolde olsaydi keske. :D

250px-Büyük_Buluşma.jpg

Çocuğu öldürdü, kanalı değiştim, sıktı artık.

Ne pahasına olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti'nde konumu sağlam bir devlet adamını, bebek katili olarak göstermemeleri lazımdı.

Sonra çıkar ona buna bebek katili dersek, bir tarafıyla gülerler adama..

İlk kurtlar vadisinin hastası denebilecek kadar hayranıydım. Bütün vcd lerini almıştım hala da arada izlerim güzel bölümlerini canım sıkıldıkça. O kadar yabancı yerli dizi izledim ama o ilk serinin yeri bambaşka bende.

Ama son 2 senedir neredeyse hiç bakmıyorum diyebilirim. Arada sırada göz ucuyla o kadar. Bu son bölümü de izlemedim netten okuduğum kadarıyla biliyorum. İzlemem de zaten çünkü sırf reyting almak için bu son yaptıkları hiç hoş değil. Önümüzdeki ay film çıkacak orda yine verecek gazı bebek katilleri diye. E sen kendi devlet görevlini de bebek katili yaptın o ne olacak şimdi? İstediği kadar kötü olsun sonuçta bir devlet görevlisi.

Geri
Üst Alt