Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

çoluk çocuk öldürüp esrar eroin satışına başlamışlar iyice sı....lar ileriki bölümlerde sıvama işine girişecekler anlaşılan.

çok sahane bir bölümdü yeraltı dünyasına geri dönmeleri iyi oldu, sağlam diyaloglar vardı.D

Son bölüm , Kılıç günü dizisinin sondan bir önceki bölümüne benzemiş.

iskenderden sonra yeni düşman ulubey, sonunu memati getirsin bu defa, iskenderde çok basit ölmüştü ama memati bu defa acımıcak tombalacı gibi infaz edebilirler:D bu arada restorantdaki replik çok iyidi ulubey çok yakısmıs diziye. yasak evladık yasak :D

Memati hep mamoş denmesine kızardı ya; Sonda "Mamoş" diye bağırmasıda çok anlamlı ve hüzünlüydü.. Muhteşem bir bölümdü..

"Benim bana inanmayan arkadaşım yok!"

[video=youtube;SToMxR73DVw]https://www.youtube.com/watch?v=SToMxR73DVw[/video]

Herkes dizi s.çtı diyip duruyor.Ben ilk çıktığı bölümler de dahil 200'den fazla bölümlük arşivi barındırıyorum.Pusu'nun herhalde ilk 8 bölüm hariç en iyi bölümleri son 2-3 bölümdür.Uzun zamandan beri ilk defa diziyi bir şeye benzetebildiler.

Bu arada bir not düşeyim

Ersoy Ulubey = Mahmut Yıldırım = Yeşil

Yani bu adam en az bir 40 bölüm bu diziden ayrılmaz.Ve katliam üstüne katliam yapar.Abdülhey abartıyor gibi gelebilir ama az bile söyledi.

Memati Ersoy`u er veya gec, yer.

Yanliz Ersoy da fena adam, degisik bir karakteri var. Piskopat ve acimasiz.

Bu gece ATV'de KV Irak filmi yayinlanacakti ama yayinlamaktan vazgectiler galiba.

Yazete.com

57509353.png

Fragman çok dramatik olmuş. Memati'nin hali içler acısı. :(

arkadaşlar KVP'yi online izleyeceğimiz bir site var mı? Yani düzgün bir internet tv'si

maç linki olmadığı için yasak değil sanıyorum ama eğer öyleyse özelden mesaj atın :)

Geri
Üst Alt