Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

[video=youtube;LYjVUHXzkgg]https://www.youtube.com/watch?v=LYjVUHXzkgg[/video]

Memati'nin kendi sesinden Mamos türküsü.

Şu reklam kuşağının ilk sahnesinde, yani cenaze töreninde duygulandım, ağladım doğal olarak. Mükemmel bir sahneydi. "Üşürrr ustaaa" dedikten sonra koptum aslında...:(

Kendi kendime madem hepsini öldürceksin bundan iyi fırsatmı var derken bi baktım herif harbiden benim gibi düşünmüş:D Cok psikopat bi adam bu iskender kadar kalır bence piyasada

Bogazim tutuldu dun aglamamaya calisiyordum :sad007: muthis bir bolumdu.

gözlerim doldu yemin ediyorum bu bölümde acayip kötü oldum ..

Uzun bir aradan sonra (yaklaşık 1 yıldır) dizi reytinglerde birinci olamıyordu; bu bölümde(totalde) hem birinci olmuş, hem de bayağı iyi reyting almış. Bu yüzden bu bölümü bir yerden temin edeceğim ve izleyeceğim. Umarım hayal kırıklığına uğramam.

Bu adam neden ortaya çıkıp herşeyi açıklamıyor...

ne anlatacakki renkdaş,devletten geçminmiş bunca yıl teşkilatını kurmus simdide pis işlere ağa babalığı yapıyor, bildiğim kadarıylada itirafçııları ve işlediği cinayetleri video kydına aldığından dolayı devlet dokunamıyor bu adama, öldü diyorlar hayır yaşıyor diyorlar ama diziden öğrenicez yine sonu ölümde..

kurtlarvadisipusubl1063.jpg

https://188.40.93.7/divxkings.com/Diziler/KVP.BL106.DVBRip.XviD-LTRG.avi

Son bölümü burdan indirip tekrar izleyebilirsiniz.

Diziyi kendini bozduğu için öylesine izliyordum son zamanlar,mezarlık sahnesini '':Z9:'' şu ifadeyle izliyordum bi baktım adam 50 kişi yığmış mezarlığı taramaya başladı birden '':eek:'' bu şekil oldu yüzüm :D ağzım açık kaldı resmen,hiç beklemiyordum öyle bir sahne.Umarım ulubey uzun süre kalır dizide,o geldikten sonra eski vadi geri döndü desem abartmış olmam heralde.

Mezarlik olayindan sonra arkadaslar olarak toplandik ve karar verdik. Bu Adam(Ersoy) Polat'i öldürür.Memati'yi de felc birakir.

alemdar abi avatarın 10 üzerinden 10 şahane gerçekten :D msnde kullanmak üzere çalıyorum müsadenle:D

Geri
Üst Alt