Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Bu adamın sonu Pala gibi olur :)

Bu arada Kurtlar Vadisi Filistin'in V2 fragmanını yayınlamışlar, Kurtlar Vadisi Irak'ın birebir aynısı gibi geldi. Yani senaryo olarak dandik ama görsellik olarak Türkiye standartlarının üzerinde olmuş.

..:: KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN ::..

:D

Hadi lennn...

O kadar kaleciyle karşı karşıya kaldın bi tane gol atamadın...:o

Benim röveşata güme gitti ona yanarım...:(

Pino gibiydim çektim yatırdım düzeltim ama son vuruş etkisizdi... :D

diger maça şov yapıyoruz o gün sıkıntım vardı, o yüzden öyledi... :(

Oturmadı ki ayağına Abi yoksa neden olmasın...:D

Yeşil kolay kolay diziden ayrılmaz arkadaşlar.Eskiden hatırlarsınız Vadi'de bu ağırlıkta bir sürü adam vardı ama 97 bölüm hepsinin sonunu getirmeye yetmişti.Şimdi sadece İskender'le 70 bölüm idare ettiklerine göre Yeşil'e de en az 40 bölüm verirler diye düşünüyorum.Biraz araştırın isterseniz kim olduğunu,binlerce faili mechul cinayetin baş zanlısı bu adamdır.Tabi devletin kanatları altında olduğundan dolayı kendisine hukuk falan işlemiyor.

Bu arada arkadaşın birisi komik olmaya çalışıyor herhalde,Polat ölecek falan demiş.Ben de şöyle söyleyim,dizi icabı dünyaya bir meteor düşse,herkes ölür bir tek Polat hayatta kalır,bunu tahmin etmek de zor değil aslında:)

Sizin de varsa eğer senarist,prodüktör,varlıklı bir kardeşiniz,başrolünde sizin oynadığınız bir dizi çekin.Öyle bir karakter olsun ki Polat yanında hikaye kalsın,k.çından şimşek falan çıkarsın 1400 bölüm tüm Türkiye'ye izletirsiniz:D Hatta ne Türkiye'si,Orta Doğu'da bile rekorlar kırıyormuş Kurtlar Vadisi.

Yeşil kolay kolay diziden ayrılmaz arkadaşlar.Eskiden hatırlarsınız Vadi'de bu ağırlıkta bir sürü adam vardı ama 97 bölüm hepsinin sonunu getirmeye yetmişti.Şimdi sadece İskender'le 70 bölüm idare ettiklerine göre Yeşil'e de en az 40 bölüm verirler diye düşünüyorum.Biraz araştırın isterseniz kim olduğunu,binlerce faili mechul cinayetin baş zanlısı bu adamdır.Tabi devletin kanatları altında olduğundan dolayı kendisine hukuk falan işlemiyor.

Bu arada arkadaşın birisi komik olmaya çalışıyor herhalde,Polat ölecek falan demiş.Ben de şöyle söyleyim,dizi icabı dünyaya bir meteor düşse,herkes ölür bir tek Polat hayatta kalır,bunu tahmin etmek de zor değil aslında:)

Sizin de varsa eğer senarist,prodüktör,varlıklı bir kardeşiniz,başrolünde sizin oynadığınız bir dizi çekin.Öyle bir karakter olsun ki Polat yanında hikaye kalsın,k.çından şimşek falan çıkarsın 1400 bölüm tüm Türkiye'ye izletirsiniz:D Hatta ne Türkiye'si,Orta Doğu'da bile rekorlar kırıyormuş Kurtlar Vadisi.

bir keresinde oğlu bir gazeteye babası için şöyle bir şey demişti : babamın en büyük zevki çatışma sesi dinlemekti:D eve gelir son ses çatışma sesi dinler ve bundan zevk alırdı.

KURTLAR VADİSİ PUSU... VADİ'DEN KAÇMAZ... YİNE GERÇEKLERİ YANSITTI!

Kurtlar Vadisi Pusu’da haftalardır konuşulan konu, bugün gazete manşetlerinde…Bugünkü Milliyet Gazetesi’nin manşeti, Kurtlar Vadisi izleyicilerine çok tanıdık geldi: “Kaçak Sigaradan General Çıktı”

Kurtlar Vadisi Pusu’da haftalardır işlenen kaçak sigara konusu, bugün Milliyet gazetesinin manşetindeydi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre Ağrı’daki kaçak sigara operasyonu askere uzandı, sınıra giren onbinlerce paketi askeri araçlarla dağıtan biri tuğgeneral, ikisi albay 27 muvazzafa soruşturma açıldı.

Kurtlar Vadisi Pusu’da ise Polat Alemdar ve adamları, kaçak sigara işinin arkasındakileri deşifre etmek için bu işe girmişti. Kaçak sigara işinin arkasındaki istihbaratçılar, Polat ve adamlarının karşısına çıkmış, Polat tarafından öldürülmüşlerdi. Bu kirli düzenin başkahramanlarından olan istihbaratçı Ersoy Ulubey ise kaçak sigara işine girdikleri için Polat Alemdar ve adamlarını tehdit etmiş, bununla da kalmayarak Memati’nin oğlu Mamoş’u öldürmüştü.

yazete.com

Kurtlar Vadisi yatakta!

Adana’da geçen kasım ayında gerçekleştirilen fuhuş operasyonu kayıtlarından Kurtlar Vadisi oyuncuları da çıktı

Polisin dinleme tutanaklarıyla belgelediği iddialara göre, ‘Kurtlar Vadisi Filistin’ filminin sponsorumüteahhit Alpay Y. ve yanında çalışan G., para karşılığı telekız pazarladığı öne sürülen Çetin Ç.’yi arayarak film oyuncuları için 4 kadın istedi. Zanlı kadınlar, oyuncularla ilişkiye girdiklerini de iddia ettiler.

Zanlılar arasında yer alan kadınlardan birinin iddiasına göre filmin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz (Polat Alemdar) için de otele bir kadın gönderildi.Kurtlar Vadisi Filistin’ filminin oyuncuları Gürkan Uygun (Memati), Kenan Çoban (Abdülhey) ve Erdem Ergüney’in (Deli Hikmet) de isimlerinin telefon dinlemelerine takıldığı, otele giriş çıkışlarının güvenlik kamerası görüntüleriyle tespit edildiği ortaya çıktı.

Polis kayıtlarına göre 23 Ağustos’ta gerçekleşen olayda Çetin Ç., 2 bin 750 TL karşılığında Aytül Ü., Hatice Ö., Sema G. ve Saniye S.’yi otele gönderdi. Saat 02.00’de otele girişleri güvenlik kamerasınca kayıt altına alınan kadınlardan Aytül Ü., Çetin Ç.’den kadınların paralarını peşin olarak istedi. İddialara göre Çetin Ç., “Beni mahcup etmesinler. Çıkışta paralarını vereceğim” diyerek Aytül Ü.’yü ikna etti.

Geri
Üst Alt