Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Ersoy'un yüzüne ne oldu la :)

Polat'i :happynew: :happynew: :happynew: :happynew:

Bolat'a ne yapıyorlar lan öyle!

Hizbullahçılar Polat'a domuz bağı yöntemini uyguluyorlar. :asd:

Aklıma kötü kötü şeyler geliyor... Vah Polat'ım vah..

Sonu Fatmagül gibi olacak sanki. :asd:

unbenanntwzj.jpg

Bitti.

Kesin dışarıda Abdüller bekliyordur, yoksa çok saçma oraya tek başına gitmesi

polat salagin önde gideni o adamlarin mekanina tek gidilirmi lan:) ama yine kurtulacaktir

Yahu Polatta onca adamın arasına girmiş sıkıyor oraya tek başınamı gidilir

Gerçi büyük ihtimal Abdülhey yada Cahit oralarda biyerdedir

Polatın ölücek hali yokya :)

Akreple gitse hicbiri olmazdi direk Polat'in hatasi aslinda Memati ve AbdulHey'in de ona kah silah kah bicak kah tabancayla destek cikmalari gerekirdi ama onlar Gullu Osman'la birlikte Polat's Mansion'da 2000 metrekarelik dev salonda oturup dublajli tartismalarda bulunmayi tercih ettiler. Sonra da Laz Ziya gelip poOlAaaaaAaAAaaaT dedi. Sonra da dizinin tek guzel seyi olan muzigi calmaya basladi ve alttan "yok boyle dans basliyor" yazisi gecti. Burcu Esmersoy cikicak diye elim cebimde bekledim ama elenmis. Nouma'yi gorunce kendimden utandim. Sonra kanallari degistirmege basladim. Harun Yahya TV'yi gectikten sonra karisma eurosport 2 cikti. Her zamanki gibi dunyada 3 kisinin yaptigi absurd bir spor vardi snooker gibi ya da curling. Muzik kanallarinda bulent ortacgil bulabilir miyim diye baktim da sonra vazgecip tvyi kapadim. Ruyama memati girdi biraz korktum. Ama neyseki polat ona kizdi. Akrep salladi. Sonra da uyandim.

yalnız domuz bağı yaptılar kurtulmaya çalışırsa boğazına gerilicek ip boğulup ölücek ya da hiç bişey yapmadan 20 dk içinde ayakları kangren olup ölücek hayırlı olsun ii ölüm

polat salagin önde gideni o adamlarin mekanina tek gidilirmi lan:) ama yine kurtulacaktir

Adam kendisine bir sey olmayacaginiz bilincinde. Bence dizide olduklarinin farkinda da caktirmiyor. Onun icin rahat daliyor boyle tek basina. "Nasil olsa, senaristler beni oldurtmez" diye dusunuyordur herhalde.

Geri
Üst Alt