Doğunun sağ kolu esatın ölümü çok basit olmuş

Tv karşısında doğunun ölümünü izlerken kafasına sıkılıyo kılı kıpırdamıyo bi de istihbaratçı olacak

Doğuya satışı koyup bana da müsaade mi dedi içime kurt düştü

İlk 45 bölüm tüm dizi tarihinin en iyisiydi bence 53 ten sonra salladı.65.bolum itibariyle bozuldu bence ama pusuda 10 kat daha iyiydi

cerrahpaşalıların ablası rolünü oynayan şırga gerez hakkın rahmetine kavuşmuş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Lisede izlerdik perşembe akşamları, bahsettiğim orjinal 97 bölümü. Orta okuldayken parça pinçik deli yürek de izlerdim ben. Zaten deli yürek kadrosundan baya bir oyuncu kurtlar vadisinde de rol aldı, yapımcı yönetmen aynı olduğu ve kurgu da benzediği için.

Orjinal 97 bölümlük olan dizi zaman zaman ucuz propaganda yapsa da genel olarak gayet iyi yazılmış, kurgulanmış ve oynanmış bir dizidir. Hemen hemen her bir karakterin derinliği vardır ve osman sınavın elinden çıktığı bellidir (belli bir süre sonra dizinin hakları sinegraftan pana filme geçmiş olsa da)

Kurtlar vadisi pusu ise tek kelimeyle bir siyasi propaganda leşidir, çöptür, fb gibidir, siyasal islam gibidir

Geri
Üst Alt