Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

niye sıktı lan bu kafasına manyak mıdır nedir

Herkez beşiktaş maçınımı ne izliyor..Konu baya hareketsiz..Yahu bu akşam ne izleyeceğime karar veremedim..İyi maçlar var..Efes maçına geçtim..

Pusatlar Fellere bulaştılar.Ersoy varken Hamit çıktı..Yanlız Hamit bir dahaki bölüme ölür..Özcan kötü öldü..Erhan gibi dayanamadı acıya öldürdü kendisini.

Berbat bir bölümdü. beşiktaş macına baktırcak kadar.. sonu ilginçti ve güzeldi.

Duragandi bu bolum.Gereksiz sahneleri coktu.Ozellikle zazanin oldugu sahneler cok uzatmislar.

son iki üç bölüm çok sıkıcı...

mafya yaramadı... gladio'ya devam bence...

Dün 10dk izledim ve sonra kapattim. Burda okdugum yorumlara görede dogru tercihi yapmisim.

[video=youtube;DF9jc5zYcQk]https://www.youtube.com/watch?v=DF9jc5zYcQk[/video]

ersoy polatin yanindaki bir iki kisiyi daha harcasin heyecan gelir sürekli kovalamaca ile geciyor ersoy ciksin icerden bi temizlik daha yapsin

Konsey muhabbetleri başlamış yine:)

Bence Abdülhey Hamitin tarafına geçeçek,Çünkü polat diyecekki abdülhey geç onların tarafına olanları bana bildir diyecek..Herzamanki işler..Tabi polatla anlaşmalı olduğunu izleyiciler bilmeyecek..herkez abdül ihanet ediyor sanacak ama finalde herşey belli olacak..Tahminim bu :D

Abdül ün sahne şaşırtmaca geçse bile bu ucuz numarayı yemezler, Polat ve ekibi temizliğe başlayacak, en az 50 bölüm daha gideri var dizinin.

Konsey muhabbetleri başlamış yine:)

Bence Abdülhey Hamitin tarafına geçeçek,Çünkü polat diyecekki abdülhey geç onların tarafına olanları bana bildir diyecek..Herzamanki işler..Tabi polatla anlaşmalı olduğunu izleyiciler bilmeyecek..herkez abdül ihanet ediyor sanacak ama finalde herşey belli olacak..Tahminim bu :D

:D Olması muhtemel

Dizi sıkıyor artık. Kurgu zayıf, müzikler zayıf, konunun işlenişi zayıf. Polat'ın operasyonlarına(!) azıcık zeka ürünü şeyler katsalar, düşmanlarını azıcık beyin sahibi yapsalar ne güzel olacak. Silahlı çatışmaya satırla dalıyor herifler var mı böyle bir şey ya :o Cılkı çıktı artık kalitesiz sahnelerin.

Şu Ersoy Ulubey Zaza ve adamlarını, İzzet'i, İbrahim'i ve kızını, M.Fikret'i, Selvi'yi, Nesrin'i, Pusat ve arkadaşlarını, Güllü Erhan'ı öldürse de şu absürt sahnelerden kurtulsak artık. Konu da teröre kaysa hiç de fena olmaz.

Abdülü dışladılar..Hamitte şimdi ona teklif yapacak..Bakalım neler olacak..Abdül'ün sanki suyu ısınıyor ilerki bölümlerde gidici olabilir..

Abdül kopuyor gibi

Bu arada imdatlar illa kendilerini iceri attıracaklar..

Yaşarın oğluna bakın hele,İnci ile aralarında gizli aşk mı doğacak..

Geri
Üst Alt