Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Fragmanda olup da dizide olmayan bir görüntüye de ilk defa şahit oluyorum yani.. Fragmanda Hamit Abdül'e liderlik falan teklif etmiyor muydu ya, olaya bak.. :D

kurtlar vadisi komedi dizileriyle yarışır hale geldi yazık lan

Alican tamda onu yazmak için girdim..Daha öncede bu tür kesmeler olmuştu..Bir dahaki bölümemi sarktı acaba:)

aynı şeyi ben de diyecektim.vadide daha önce de olmuştu böle şeyler bi dahaki bölüm gösterirler

Bu dizi benim icin bitmistir. Laiklik bitmeliymis, seküler devlet yapisina gecmeliymisiz. Bak sen. Bazilarinin yalakaligini yapiyorlar ve onlarin ideolojilerinin reklamini yapiyorlar. Vatan haini haysiyetsizler. Siz kimsiniz lan laiklik bitmeli diyorsunuz? Polat Alemdar ihtiyarlar baskaniyla konusurken aynen bunlari söyledi. Bu diziyi bir daha izlersem top olayim.

Arkası yarına döndü kurtlar, pembe dizi kıvamında.. Bu arada İnci'nin bir önceki sevgilisinin kim olduğunu biliyordur inşallah genç çocuk, ağlayarak kaçar yoksa... :D

Ordu'nun içindeki cuntacılar desteklerinin Gladio'dan alıyor. Gladio'yu bitirmek için seküler devlet sistemenin gelmesi lazım dedi.

Ve mükemmel bir konuşma yaptı, Polat! Harika bir sahneydi..

Zafer kılıcın sırtında, süngünün ucundadır!

Ordu'nun içindeki cuntacılar desteklerinin Gladio'dan alıyor. Gladio'yu bitirmek için seküler devlet sistemenin gelmesi lazım dedi.

Ve mükemmel bir konuşma yaptı, Polat! Harika bir sahneydi..

Zafer kılıcın sırtında, süngünün ucundadır!

Çok güzel bir sahneydi gerçekten, statükocular ve yahudi ajanları ülkemizden temizlenmeli, Osmanlı ruhunu yeniden diriltmeliyiz, derin devlette bu yönde hareket ediyormuş demek.

Nasil bir bölüm oldu beyler ?? Indirip izlemeye deger mi ??

Çatışma olmayınca tadı tuzu olmuyor :) Alakasız şeyler oluyor bazen.Pusat ve çetesini anladık Barda takılıyorlarda Tataroğlu Savcılar falan barda ne işleri var yahu :D Savcı Leylada mezarlıktaki çatışmada sıkıyordu şimdi yanında silah patladı diye bayılıyor :D

İnci ile yaşarın oğlu arasında aşk başlayacak

Bu arada İnci savcının resmini çekti,Gazeteye verecek kesin.Polat devreye girer rica eder artık:)

Çok güzel bölümdü. Abdülhey gerçekten çok derin bir adam.

Bi kaç aydır izlemediğim dizi. Noluyo lan harbiden?

Abdülhey hain olamaz,Ya kendisi bir oyun oynuyor,Yada Polatla anlaşmalı çaktırmıyorlar..

Geçtikleri her kanalın nabzına göre şerbet vermelerinden pek hazzetmemeye başladım. Bir duruşunuz olsun be kardeşim.

[video=youtube;FPUohuHS738]https://www.youtube.com/watch?v=FPUohuHS738[/video]

dün dizinin başında çalan türkü orhan ölmez söylüyor

hoşuma gitti paylaşayım dedim:)

Yaşarın oğlu ile İnci ne iş??

Abdülhey hain olamaz,Ya kendisi bir oyun oynuyor,Yada Polatla anlaşmalı çaktırmıyorlar..

Abdülhey kendisi Plan yapiyodur herifler Abdülhey gibi adama hain diyor abdülhey olmasa Ersoy Ulubeyi felan hic birini tanimazlar Güney Dogudan herkezin listesini tutmus adam nede olsa :D

o Zülfükar aga ya siksaydi abdül iyi olurdu :D

ahahah en komigi Erhan ve S.Zazaoglu biyik sahnesiydi

Kurtlar vadisi akp. Bazı insanlarda bu yalakaların gazına gelip hayallere falan kapılıyorlar. Yazık lan.

Geri
Üst Alt