Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

her seferinde bi daha bu diziyi izlemeyeceğim diyorum genede izliyorum.

Prison Break izle sonra gel vadiye bak... böyle saçmalık olamaz içine ettiler iyice.

Feller gelir mi??,Adamın kendi konseyi var..Feller o konseye gelirse küçük duruma düşer..Daha büyük kişilerle görüşüyor..Üstelik Ersoy felleri mi? Çağıracak konseye:)

Müdür gelecek sanıyor ama müdürü hastanelik edip de oraya gelen Polat Alemdar olabilir

Ersoy Galatasaraylıymış...:) Ersoy bu canlı yayından sonra seveni daha da artmıştır.

pff ersoy nasil kacti öyle ya tam sacmalik eski vadinin hatri olmasa birakirim izlemeyi

3 kişiyle amerikan üssünü basma yani abartma olayları amerikan filmlerinde daha çok oluyo adamın üstüne roket,füze düşüyor bişe olmuyor amerikan filmleri daha abartılı ama kimse bişey demiyor amerikan filmi diye.şurda adam gibi bi dizi seyrediyoruz yok şu yok bu diyerek eleştiriyorsunuz..gidin amerikan dizilerinide eleştirin o zaman

Bu Ersoy isini de iyice abarttilar ha. b.ktan sebeplerden kac kes elden kacirir insan bir adami? Mesela ben izliyordum dun, ama, komik bir sekilde kactiktan sonra biraktim izlemeyi.

Rahmetli Ömer Lütfi Mete daha snr Soner Yalçın ve Osman Sınav diziyi bıraktıktan snr dizinin gizemli havası bitti sadece seyirciyi ters köşeye yatıralım zihniyeti ve sadist karakterler eklendi,eskisi gibi kurgu yok artık

Boşluktan izliyoruz yinede...

memati ile abdülhey haşim ağa nın oğlunu öldürüyor galiba.

Memati'de her haltın içinde.

Rahmetli Ömer Lütfi Mete daha snr Soner Yalçın ve Osman Sınav diziyi bıraktıktan snr dizinin gizemli havası bitti sadece seyirciyi ters köşeye yatıralım zihniyeti ve sadist karakterler eklendi,eskisi gibi kurgu yok artık

Boşluktan izliyoruz yinede...

Aynen öyle.Özellikle son zamanlarda inanılmaz tıraş gidiyor dizi.

Burada birisi, Preson Break adlı diziyi övmüştü kimdi bilemiyorum. şimdi 1. bölümden itibaren izliyorum hem de günde 2 bölüm birden, dizi hep sürükleyici, kurgulamasında hata bulmak çok zor.

Kurtlar Vadisi deyince aklıma ilk bu sahne geliyor.

[video=youtube;5v5Iqd5MZDE]https://www.youtube.com/watch?v=5v5Iqd5MZDE[/video]

Ah ulan ah eski günler...Ne efsaneydi be...

Film_643470.jpg

DVD 19,99 TL (KDV Dahil)

VCD 10,50 TL (KDV Dahil)

Ürün 04.04.2011 tarihinde stoklarda olacaktır.

Hepsiburada.com : Kurtlar Vadisi Filistin | Film

Memati ortalığı karııştırdı..Resmen savaş başlattı..Baranın cesedini polatın arabasına koymuşlar sanırım..Kurunun yanında yaşda yandı..Polatın ekibide dağılıyor birşeyler yapması lazım..

Geri
Üst Alt