Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

:D bu açıklama dizide geçtimi gerçekten :D
tabi kardeş bak arabanın plakasıda öle mesala yani

kvpblm67mkv002875919.jpg

:o muhabbetin nerden çıktığını merak etmiştim de neyse

:o muhabbetin nerden çıktığını merak etmiştim de neyse

:)

bak şimdi karrdeş ilk kurtlar vadisi serisinde baron karahanlı vardı bunun soyu film icabı 3 sefer hapşırırmış polatta bi devlet görevlisi tarafından küçükken ondan kaçırılmış yetimhaneye ordanda bi ailenin yanına yerleştirilmiş daha sonra yüzünü isimini herşeyini değiştirerek devlet tarafından mafyanın içine sızdırılmış ve öz babası olan baron karahanlının başında olduğu bi sistemi çökertmek istenmiş felan derken işte karahanlıda bi sahnesinde tam kalemini kırıcekken polatın 3 kere hapşırmasıyla oğlu olduğunu anlamış felan işte

:)

bak şimdi karrdeş ilk kurtlar vadisi serisinde baron karahanlı vardı bunun soyu film icabı 3 sefer hapşırırmış polatta bi devlet görevlisi tarafından küçükken ondan kaçırılmış yetimhaneye ordanda bi ailenin yanına yerleştirilmiş daha sonra yüzünü isimini herşeyini değiştirerek devlet tarafından mafyanın içine sızdırılmış ve öz babası olan baron karahanlının başında olduğu bi sistemi çökertmek istenmiş felan derken işte karahanlıda bi sahnesinde tam kalemini kırıcekken polatın 3 kere hapşırmasıyla oğlu olduğunu anlamış felan işte

saolasın kardeş ben adamakıllı izlemeye terörle başlamıştım o çok kısa sürdü sonra pusuya geçtik :D eskileri bilmiyorum pek :)

Abdülhey'in düğününe Polat ve Memati gitmemişler. Abdülhey adına üzüldüm.

KURTLAR VADİSİ PUSU TNT'DE

2003 yılının Ocak ayında Show TV’de yayınlanmaya başlanan Kurtlar Vadisi, 9. yılına girerken yeni kanalına geçti…

Show TV, Kanal D ve Star’ın ardından ATV’nin de en çok seyredilen dizisi olan Kurtlar Vadisi’nin bu kanal değişikliğinin sektörümüzün ihtiyacı olan rekabetçi yapısını destekleyeceğini umuyoruz…

Yeni sezonda kendi gününde kendi saatinde TNT’de ekrana gelecek olan fenomen dizinin güçlü bir biçimde seyircisine ulaşacağına ve yeni kanalının kısa zamanda en çok izlenen kanallar arasında yerini alacağına inancımız tam.

Geçtiğimiz sezon boyunca dizimize emeği geçen ATV yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür eder yeni sezonda başarılar dileriz…

Saygılarımızla,

Pana Film

Görsel açıdan kalite getireceği şüphesiz ama senaryo biraz yumuşatılır gibime geliyor...

Kv Yeni sezonda Meltem tv'de Hakka dogrudan hemen sonra:D ah vadi sen bu hallere düşücek dizimiydin

Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Yeni Sezonda TNT’de

KV'nin son sezonu olur bu. TNT'de cok reyting yapamaz dizi.

Kurtlar Vadisini Kurtlar Vadisi yapan Show Tvdir.

Her sezon ivme kaybeden, kalas adamların başrol oynadığı senaryonun artık saçmalamaya başladığı bir dizinin önlenemez düşüşü. :o

Son zamanlarda saçmaladılar bıraktım her 2 izleyeninden 1i bıraktı zaten yakında biter.

Sonun başlangıcı.

Keşke Show Tv'den hiç ayrılmasalardı..

Geri
Üst Alt