Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

süperdi valla cesaretle anlattı her şeyi vadi herkesin destek çıkması lazım vadimize mehmet karahanlı süperdi

Özet simdi basladi.

Çok güzel bölüm oluyor :yenieek:

Güzel bölümdü. Bu sezona iyi başladılar.

Kara ve Mete Aymar reyiz ikiside pskopat

süper ilerliyor vadimiz ve her hafta özet bile 2.oluyor helal olsun

Geçen hafta izlemeyi bıraktım.Resmen bir siyasi partinin propaganda aracı olmuşlar kimse kusura bakmasın da.

bu bölüm gerçekten güzeldi erhanı aktif görmek iyiydi karanın işkenceleri güzeldi mete aymar süper zaten kuzey vargına denicek laf yok aynı kurtlar vadisinin kanald deki bölümleri gibi son senesi gibi

bu hafta süper olacak [video=youtube;EzD8HEToULw]https://www.youtube.com/watch?v=EzD8HEToULw[/video]

Her bölüm daha iyiye gidiyo vadi bu bölümde çok iyi olacak

Deli Hikmet'i yolluyoruz bence, jeneriklerde de göremedim zaten kendisini. Hem dizi icin de iyi olur, zaten bir agirligi yok dizide. Önemsiz bir karakter. Böyle bos beles gezen cok karakter var dizi de söyle bir sezon hepsini temizleseler nekadar güzel olur. Mesela Tuncay Bey ölmeden gitti, neden acaba. Unutup gidilen karakterler de var.

Deli Hikmet'i yolluyoruz bence, jeneriklerde de göremedim zaten kendisini. Hem dizi icin de iyi olur, zaten bir agirligi yok dizide. Önemsiz bir karakter. Böyle bos beles gezen cok karakter var dizi de söyle bir sezon hepsini temizleseler nekadar güzel olur. Mesela Tuncay Bey ölmeden gitti, neden acaba. Unutup gidilen karakterler de var.

hea lann noldu o sopara:D

bugün kurtlar vadisi pusu günü

zaza çok bile kaldı hiç bi aktivitesi yoktu dizide yıllardır

ama ilk bölümlerinden beri oynayan adamları çıkarmaları saçma hikmet niye ölüyor abi ne suçu günahı var

Geri
Üst Alt