Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

hic seyretmedim kurtlar vadisini. ama izlemeye düsünüyorum.

cok eskilere gitmeden, nerden baslayabilrim? hangi sezondan mesela? veya hangi yildan?

bu konuda yardimci olabilen birileri varmi.

ne vardiysa eski Kurtlar vadisinde vardi

1.bolumunden basla ve izle.taki 97 yeni o seri bitene kadar

Pusuyada bosuna girme zaman kaybi olur.

zaza çok bile kaldı hiç bi aktivitesi yoktu dizide yıllardır

ama ilk bölümlerinden beri oynayan adamları çıkarmaları saçma hikmet niye ölüyor abi ne suçu günahı var

olenlerin hpsinin sucumu oluyor simdi?

bu nasil mantik kardes

ben iskender ölünceye kadar tek bir bölüm kaçırmadan, hatta hepsini tek tek arşivleyerek takip ettim. ama ne zaman iskender öldü, polat tekrar mafyaya dönüş yaptı, sokaktaki sigara kaçakçıları bile polata posta koyar oldu, o zaman yavan gelmeye başladı dizi. bıraktım izlemeyi. şimdi arada yarım saat falan balıyorum da tamamen siyasetin batağına saplanmış halde. eskiden de siyasi konulardan bahsedilirdi de bu kadar değildi.

bi de eskiden çocuklara kötü örnek oluyo, yayından kalksın, yayın saati değişsin diyenler şimdi tek kelime etmiyor nedense.

Yanlış bilmiyosam Kurtlar Vadisindeki çoğu karakterin gerçekte karşıladığı siyasi kişiler var (bkz.Şevko-İbrahim Telemen)

AKP'li değilim, öncelikle onu belirteyim. Polat, dizide istihbaratın en tepesindeki adam rolünde. Tabii ki başbakanla görüşecek, Zaza mı gitsin başbakanla görüşmeye?

Suriye'nin PKK'ya verdiği destek malum, sınırlarımıza günlerdir düşen bombalar malum. Kurtlar Vadisi ekibi iktidar propagandası yapıyorsa siz kimin propagandasını yapıyorsunuz? Dizi güncel olayları işliyor, Türkiye'nin gündemi de şu an Suriye. Galatasaray'daki düşüşün sebeplerinden bahsedecek halleri yok ya :happynew:

akpnin propagandasi var.

Bak hain generallerden sonra simdide hain ihityarlar cikardilar.

Erdoganin suanki siyasetinin maksati bu kendine engel ola bilecek kisleri tasviye ediyor.

Dioye bilirsin iyi iste bunu gosteriyorlar halka amma durum oyle degil ki

Gosterdigi sey bir ihtiyarlar baskani heyetden birnin oldurulmesi

Hayalide olsa Turkiyeni 2000 yildir idare eden bir kuruma boyle leke yakiyorlar.

amma bende bir aliskanlik yapti ben bir tek bu diziyi seyr ediyorum.

Yanlış bilmiyosam Kurtlar Vadisindeki çoğu karakterin gerçekte karşıladığı siyasi kişiler var (bkz.Şevko-İbrahim Telemen)

var tabiki. ama eskiden konu güncel siyaset değildi. dizinin kendi akışı vardı. bu akış içinde bi takım siyasi durumlar dile getiriliyordu. ama şimdi bakıyorum gündemde ne varsa dizide de o var. ve şaşırtıcı bi şekilde eskiden yerden yere vurulan dizi hakkında şimdi tek bi kelime bile edilmiyor. neden?

var tabiki. ama eskiden konu güncel siyaset değildi. dizinin kendi akışı vardı. bu akış içinde bi takım siyasi durumlar dile getiriliyordu. ama şimdi bakıyorum gündemde ne varsa dizide de o var. ve şaşırtıcı bi şekilde eskiden yerden yere vurulan dizi hakkında şimdi tek bi kelime bile edilmiyor. neden?

Nedeni bana değil şikayet edenlere soracaksın :)

akpnin propagandasi var.

Bak hain generallerden sonra simdide hain ihityarlar cikardilar.

Erdoganin suanki siyasetinin maksati bu kendine engel ola bilecek kisleri tasviye ediyor.

Dioye bilirsin iyi iste bunu gosteriyorlar halka amma durum oyle degil ki

Gosterdigi sey bir ihtiyarlar baskani heyetden birnin oldurulmesi

Hayalide olsa Turkiyeni 2000 yildir idare eden bir kuruma boyle leke yakiyorlar.

Ben kimsenin propagandasının yapıldığını görmedim. Bir siyasi partiye duyduğunuz nefreti diziden çıkartmaya çalışıyorsunuz şu an. Sen diziyi böyle itham edersen AKP yanlısı biri de çıkar gelir sen burada kimin propagandasını yapıyorsun der hiçbir cevap da veremezsin, bildiğin gibi burası da bu tür tartışmaların yeri değil. Siyasi tartışmalarınızı başka platformlarda yapmanız daha doğru :yenieek:

Şu bir gerçek ki Osman Sınav'ın yönetmenliğini yaptığı, Soner Yalçın konsept danışmanı olduğu bölümler fevkaladeydi. Senaryoda bütünlük vardı, Polat'ın somut bir hedefi vardı. Ana bir konun olması sebebiyle, bölüm senaryolarına eklenen gündelik mevzular işi bozmuyordu. Şimdi öyle mi, Pusu ile birlikte hükümetin genel siyasetini izleyen gündelik senaryolar yazıp duruyorlar. Öte yandan kalite de acayip düştü bence.

Benim için olayı bitiren mevzu ise; 3 yıl önce Polat'ın çatışma sırasında, kafasını yaklaşık 45 derece sağ yatırıp üzerine gelen kurşundan korumasıdır.

Özet bitti.

Ben kimsenin propagandasının yapıldığını görmedim. Bir siyasi partiye duyduğunuz nefreti diziden çıkartmaya çalışıyorsunuz şu an. Sen diziyi böyle itham edersen AKP yanlısı biri de çıkar gelir sen burada kimin propagandasını yapıyorsun der hiçbir cevap da veremezsin, bildiğin gibi burası da bu tür tartışmaların yeri değil. Siyasi tartışmalarınızı başka platformlarda yapmanız daha doğru :yenieek:

sakin oyle dusunme ben nefret felan duymuyorum.

sadece gorduklerimi yaziyorum.

Baska konulara baksan beni ordada Akp yanlisi gibi gosternler bile var ;)

Ben sahsen 2000 yillik bir kurumun9dizide soylenen) baskanini oldurecek kadar uyelrden birinin hayin cikmasini gostermeye cok dusunduruyor,ve su an Turkiyede davalar aklima geliuyor ve iceri tikilan generaller komutanlar hatirliyorum.

Ek olarakta Polatin haddinden fazla arab dunyasiyla ilgilenmeside cabasi.

Dizide eskiden turkcluk daha on plandaydi gibi.

Şu bir gerçek ki Osman Sınav'ın yönetmenliğini yaptığı, Soner Yalçın konsept danışmanı olduğu bölümler fevkaladeydi. Senaryoda bütünlük vardı, Polat'ın somut bir hedefi vardı. Ana bir konun olması sebebiyle, bölüm senaryolarına eklenen gündelik mevzular işi bozmuyordu. Şimdi öyle mi, Pusu ile birlikte hükümetin genel siyasetini izleyen gündelik senaryolar yazıp duruyorlar. Öte yandan kalite de acayip düştü bence.

Benim için olayı bitiren mevzu ise; 3 yıl önce Polat'ın çatışma sırasında, kafasını yaklaşık 45 derece sağ yatırıp üzerine gelen kurşundan korumasıdır.

Kurtlar Vadisi hakkinda senaristlerin bir aciklamasi vardi:1.bolumu cektigimizde 97.bolumun fragmani hazirdi, yani o zaman senaryo hazirdi.Pusudan sonra ise sizin soylediginiz gibi gundeme uyarlamaya calisyorlar.

sakin oyle dusunme ben nefret felan duymuyorum.

sadece gorduklerimi yaziyorum.

Baska konulara baksan beni ordada Akp yanlisi gibi gosternler bile var ;)

Ben sahsen 2000 yillik bir kurumun9dizide soylenen) baskanini oldurecek kadar uyelrden birinin hayin cikmasini gostermeye cok dusunduruyor,ve su an Turkiyede davalar aklima geliuyor ve iceri tikilan generaller komutanlar hatirliyorum.

Ek olarakta Polatin haddinden fazla arab dunyasiyla ilgilenmeside cabasi.

Dizide eskiden turkcluk daha on plandaydi gibi.

Türkçülük ve Müslümanlık birbirlerini tamamlar. Birinden vazgeçmek zorunda değiliz, böyle düşünmemelisin :)

çok şekil müthiş über bir beyin silsilesi gibi bişey çok şekil

Türkçülük ve Müslümanlık birbirlerini tamamlar. Birinden vazgeçmek zorunda değiliz, böyle düşünmemelisin :)

Bende zaten oyle dusunuyorum,ikisi hep bir olmali.Ben bile bu konya olumlu bakan biri olarak.Dizide ve filimde islenen suriye irak filistin konularinda konusmalar felan ve su turkiye siyasetindeki olaylar beni bu yonde dusunmeye ittiriyor.

Tamamlamaz,tamamen ayrı şeylerdir.Türkçülükle ülkücülüğü karıştırmayın.

Tamamlar dostum.Eger Islam dini dunyaya bu kadar yayildiysa, bunda en buyuk etkenlerden biri turklerdir.elbette ilk once Allahin takdiri amma Allah bunu Osmanli devletinin etkinliyiyle yapti.

Geri
Üst Alt