Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

Çok şükür en azından sesiyle döndü özlemişim :D Bu arada yüzünde ciddi yaralar olabilirdi. Uzun bi süre sonra Erhanında aktif olması çok hoş oldu. 10 numara bölümdü

Çok iyi bölümdü de kafam karıştı. İnsülin iğnesi gibi geldi maskelinin vurduğu. Ayrıca kolunda dövme vardı sanki, ben mi yanlış gördüm?

Başkan insülin iğneleri renkli olurlar ve sadece ucu değişir benim teyzem İnsülin kullanıyor ordan bilirim,bizimki bildiğin epinefrin yaptı sanki..:D:D

çalan bi müzik vardı gökhan kırdarın yıllar sonra dizisinden, o melodide bi şarkı vardı, kadın bi şarkıcı söylüyordu neydi adı yahu bilen var mı? :D

deli oldum sanki herseyi gecistirmek icin yapmislar..

dünkü bölümü izledim 176.ya göre daha iyiydi inşallah polatı yüzünü falan değiştirmemeişlerdir yoksa çok kötü olur

alemdarsız 16 reyting alemdar gelince 18 olsun artık

46091_10151393405096119_798352149_n.jpg

ve alemdar sette oh be

Dizi müthiş bir ivme kazandı.Herşey açığa kavuştu gibi gözüksede Polat'ın sesi niye öyle çıkıyordu anlamadım.Birde niye Leyla'ya sarılmadı? :lol:

Güzel bölümdü de Annesi falan nerden öğrenmiş acep onları iş çözülünce baştan sarıp göstereceklerdir..

Ama ne gariptir en yakınındaki üçlü Leyla,Abdulhey ve Cahit hariç herkes biliyor :D

Geri
Üst Alt