Yasar Aslan
10 Numara!
- 20 Şubat 2010
- 10.246
- 1.020
- 1.778
Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV
en buyuk eglence fenerbahce yine cakti lafi genc semihe
en buyuk eglence fenerbahce yine cakti lafi genc semihe

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Eğer Matrix'deki gibi bir vücut hareketi çekerse edeceğim küfürleri tespit ettim şimdiden![]()

noldu beyler kurtuldumu polat
Sarpa sardı bu hafta işler.

memati öldü abdülhey de ölsün mal
o cocuklarin icinde en kabiliyetli cocuk mirsaddi onu da öldürdüler
Nerdeyse 10 yıllık izleyicisi olan, her zaman beğendiğim ve savunduğum güzelim dizinin b.kunu çıkardılar resmen! Dizinin şu an konusu ne desem, herkes bi şeyler söyler. Çünkü üzerinde durdukları ciddi bi konu yok şu an. Her hafta kafalarına ne eserse, onu çekiyorlar... Doğaçlama gidiyorlar sanki. Biri vuruluyor, biri kalkıyor. Biri hain oluyor, biri kahraman.
Aksaçlı,Erhan,Pisat üçlüsünü Kara kurtarır tahminimce.Erkan'ı takip etmiştir büyük ihtimal.Polat belki vurulur,ama onlarıda oradan Erkan'la,Talha kurtatır.Polat içeri girmeden önce Cahit yoldalar demişti.
noldu beyler kurtuldumu polat
Aynen,yalandan Memati'nin ölümden yola çıktılar konu falan kalmadı çünkü bir amaç yok,eskiden amaç mafyayı dağıtmaktı.Ayrıca eski konulara bağlamaları da sıktı artık yok aslan'ın yakın arkdaşıymış falan öldüğünde neredeydi arkadaş.Bu olay bizim 2000 ruhunu yakalama falan gibi oldu artık![]()
Kgt, devlet, derin devlet, devlet içi hainler, dış güçler falan derken iyice işin suyu çıktı. Rahmetli Kemal Sunal hayatta olsa şöyle derdi: Yahu Lütfücüm karar verin artık. Bi devlet oluyorum, bi derin devlet, bi kgtne olacağımı şaşırdım
![]()
Aynen bu aksaçlı falan ne ayak.Film de bu ülkenin Başbakanı,Cumhurbaşkanı hiçe sayılmaya başlandı..![]()
Kurtlar Vadisi tamamen oyuncular sayesinde yürüyor arkadas, Gürkan Uygun diziden ayrilmak istedi, öldürdüler, yas tutuldu, intikam mevzusu falan filan epey gitti. Necati Sasmaz evlendi, balayi falan derken hala ortada yok, adamin dublörü oynuyor ve o günden beri ne oldugu belirsiz bir maskeli ortada geziyor. Cok saglam bir flashback yapmak zorundalar. O Suriye'de ne oldu ne bitti, seyirci bilmek istiyor.