Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

Akif artistti ama vadiye bence yeni bir soluk getirmişti. Bence diziden ayrılması kötü olur, gerçi mirsadında ölmesine çok üzülmüştüm ben. Fakat dizide birçok şey unutulmaya başlandı. Romantizm hainlik aldı başını gidiyor, mirsadın hacker olan çocuğa yolladığı cd halen meydana çıkmadı vs vs. :) Ama bu haftalı bölümde çok heyecan var. :)

Akif - Mirsad - Talha - Şamil, 4 favorimdi Mirsad gitti üzülmüştüm Akif de giderse iyice yıkılırım..

temirhan hic rol yapamiyodu oyuzden diziden attilar bence:D

Akif artistti ama vadiye bence yeni bir soluk getirmişti. Bence diziden ayrılması kötü olur, gerçi mirsadında ölmesine çok üzülmüştüm ben. Fakat dizide birçok şey unutulmaya başlandı. Romantizm hainlik aldı başını gidiyor, mirsadın hacker olan çocuğa yolladığı cd halen meydana çıkmadı vs vs. :) Ama bu haftalı bölümde çok heyecan var. :)

Sencer almış ya o cd'yi.

Mirsad'ı yolladınız,sıra akif'e mi geldi.Başka adam bulamazmış gibi en sevdiklerimi yolluyor herifler.

ya bu ne artik 2 hafta da bir mi oynuyor bu dizi..

iyice cilkini cikardilar.. !

seyirciye saygi izleyiciye hizmet anlayisi 0 türk medyasinda !

ya bu ne artik 2 hafta da bir mi oynuyor bu dizi..

iyice cilkini cikardilar.. !

seyirciye saygi izleyiciye hizmet anlayisi 0 türk medyasinda !

Game Of Thrones 1 sene ara verdi, yine Amerikan dizilerinin çoğu çok büyük aralar veriyor. Dizi sektöründe bunlar kaçınılmaz.

1461 Trabzon maçını Kurtlar Vadisi Pusu yüzünden çarşambaya almışlar eziklerin :D

Gözünü sevdiğiminin Kurtlar Vadisi Pusu'su maç bile değiştirtiyor :asd:

önce fenev haklı dedimde sonradan detaylarına bakınca fenerasyon onları kollamış birde ağlıyorlar yani aslında yorgunuz hakemide bize verin 12 kişi sahaya çıkalım diyorlar..

Sencer bayağı mesafe kat etti anlaşılan,adil bey'in işi zor.polat nasıl kurtulacak oradan bakalım :D ya da akif'e ne olacak öldü sanırım.

Akife yazık oldu :D

Dünkü bölümü çok beğendim diyebilirim ama Adil bey gibi birinin o kadar etkisiz olması düşündürücü sonuçta Heyet'in başkanı bu adam iki dudağının arasında ise bazı şeyler sencer'inde bilmediği bir sürü planı olmalıdır :D

Geri
Üst Alt