Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

Polat ışığın tanrısıymış.Öldükten sonra tekrar dirilebilme yeteneğine sahipmiş.Dizinin senaristleri 25 yıl sonra dizinin finalinde bunu açıklayacaklarmış.

KV sevmeyen bir insan olarak araya gireyim.

X-Files, Stargate, Friends, Seinfeld bunlar 10 senelik

geç onları Simpsons 24 sene, South Park 16 sene, Family Guy 13 sene

:)

Illahaki dalga gecilecek, ya kardesim sen bunu her hafta izliyon diye herkez mi izleyecek ? Buraya herkez ''Hic KV izlemedim, hic de izlemicem'' yazabilir, size ne ?

Tamam da öyle bişey yazman burda izleyenleri rahatsız ediyor görünen o ki. Mesela senin sevdiğin bi dizinin altına da aynı üslupla aynı şeyler yazılsa sende rahatsız olursun.

Ben ilk vadi serisini takip ederdim ama bunu izlemiyorum. Ama hala devam ediyorsa, bitmiyorsa demek ki izleniyor. Bunu tekrar tekrar sormanın bi mantığı yok.

Başrol oyuncusu ölmedi diye dalga geçmek nasıl bir kafa anlamak mümkünat dışı.

Başrol oyuncusu ölmedi diye dalga geçmek nasıl bir kafa anlamak mümkünat dışı.

İnsanlar ölmedi diye dalga geçmiyorki renktaş.83 kez vurulmasına,46 kez bıçaklanmasına,3 kez bazuka yemesine,62 kez arabasında,38 kez ofisinde bomba patlamasına,3 kez de gömülmesine rağmen ÖLMEMESİYLE dalga geçiyorlar.

Yıl olmuş 2013 hala Kurtlar Vadisi... :D

Illahaki dalga gecilecek, ya kardesim sen bunu her hafta izliyon diye herkez mi izleyecek ? Buraya herkez ''Hic KV izlemedim, hic de izlemicem'' yazabilir, size ne ?

Atıyorum ben de South Park izlemem, ama büyük zevkle izleyenleri vardır. Çıkıp halen bitmedi mi bu, bıkmadınız mı demem. Beni ilgilendirmez zira, izleyen de çıkıp sana ne lan ne izleyeceğimi sana mı soracağım dese ne diyebilirim? Sesimi kesip otururum aşağı. Bu dizi 10 senedir halen zirvede ve ben de zevkle izliyorum. Kurtlar Vadisi'ni diğer dizilerle karıştırmayın. Güncel konuları işlediği için ne konusu biter, ne de konu sıkıntısı çeker. İzleyip izlememen seni bağlar, izleyen insanları rahatsız etmeyin artık.

Atıyorum ben de South Park izlemem, ama büyük zevkle izleyenleri vardır. Çıkıp halen bitmedi mi bu, bıkmadınız mı demem. Beni ilgilendirmez zira, izleyen de çıkıp sana ne lan ne izleyeceğimi sana mı soracağım dese ne diyebilirim? Sesimi kesip otururum aşağı. Bu dizi 10 senedir halen zirvede ve ben de zevkle izliyorum. Kurtlar Vadisi'ni diğer dizilerle karıştırmayın. Güncel konuları işlediği için ne konusu biter, ne de konu sıkıntısı çeker. İzleyip izlememen seni bağlar, izleyen insanları rahatsız etmeyin artık.

aynen.

OO MEMATI REYISE BAKIN MILLET

960043_401969499921385_2027237085_n.jpg

yazmak zorunda değil kardeşim

biz burda onun çenesini dinlemek zorunda değiliz tamammı

ha bu arada kurtlar vadiside pek seyretmem.bu tavrınız hoşuma gitmiyor.

başrolünü iki kelimeyi bir araya getiremeyen nekatinin oynadığı çöp oğlu çöp dizi

Geri
Üst Alt