Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

İnsanlar ölmedi diye dalga geçmiyorki renktaş.83 kez vurulmasına,46 kez bıçaklanmasına,3 kez bazuka yemesine,62 kez arabasında,38 kez ofisinde bomba patlamasına,3 kez de gömülmesine rağmen ÖLMEMESİYLE dalga geçiyorlar.

Abi bu saydıkların da ciddi misin?

Hiç izlemedim ben bu diziyi de :SS:

Herif bir anda gündemi değiştirdi.Tayyip işini biliyor valla :D

aslında bu tür olaylar bize bazı gerçekleride gösteriyor.mustafa ceceli,murat boz,hülya avşar,necati şaşmaz,acun...

iktidar köpekleri teker teker çıktı ortaya

Sizde bir acayipsiniz, elin John Rambosu, Johne McClane i, James Bond u na hasta oluyorsunuz bizim bir Polat Alemdarimiz var yerden yere vuruyorsunuz :D.

Kurtlar Vadisi gibi dizide gerçekcilik araman yanlis senin zaten. Izlemiyorsan ilgilenme, sana izle diyen yok, izliyeni de rahat birak.

Ben kurtlar vadisi hayrani felan degilim, saçma bir dizi oldugunu hepimiz biliyoruz ama izlettiriyor kendini, bosuna kafa yormaya gerek yok.

attachment.php

Olma adam dublajsız konuşamıyor bile :asd:

Kendi görüşünü söyleyen iktidar köpeği mi oluyor :)

+ iktidar yalayıcı olarakta tanımlayabilirim :) sen inanıyor musun bunların kendi görüşlerinin olduğuna.korkusuz yaşayalım diye konuşup erdoğan'a önerilerde bulunmakta çekindiğini söyleyecek kadar çelişkilerle dolu konuşma yaptı herbiri.

zaten hülya farkında olmadan tüm gerçeği itiraf etti... şiddetsiz iletişim isimli kitabı okuduğunu ve altını çizdiğini bu kısımları gençler adına başbakana ileteceğini ama korktuğu için oradan sağ salim çıkmak için söyleyemediğini söyledi... daha ne söylesin... gerisi yazılmış senaryo zaten

+ iktidar yalayıcı olarakta tanımlayabilirim :) sen inanıyor musun bunların kendi görüşlerinin olduğuna.korkusuz yaşayalım diye konuşup erdoğan'a önerilerde bulunmakta çekindiğini söyleyecek kadar çelişkilerle dolu konuşma yaptı herbiri.

zaten hülya farkında olmadan tüm gerçeği itiraf etti... şiddetsiz iletişim isimli kitabı okuduğunu ve altını çizdiğini bu kısımları gençler adına başbakana ileteceğini ama korktuğu için oradan sağ salim çıkmak için söyleyemediğini söyledi... daha ne söylesin... gerisi yazılmış senaryo zaten

Bana göre hatalı olduğun konu şu renktaş. Bazı olaylarda insanlar bu kadar uçlarda değildir. İktidarın bazı yaptıklarından memnundur, bazılarından değil. Kimisi de bu yüzden kötünün iyisi olarak görür, savunmaya devam eder. Onların da durumu aynen bu.

Bana göre hatalı olduğun konu şu renktaş. Bazı olaylarda insanlar bu kadar uçlarda değildir. İktidarın bazı yaptıklarından memnundur, bazılarından değil. Kimisi de bu yüzden kötünün iyisi olarak görür, savunmaya devam eder. Onların da durumu aynen bu.

dostum iktidar bugün değişse ertesi gün kıvırır bunlar.zaten hülyayı bilmeyen yok.ne yaptığı belli değil.sadettin saranla acun bokun dibinden aldı bunu.

murat boz aksini dese acun abisi kulağını çeker.ceceli bildiğin nurcu.

bunları bi zincir gibi düşün.kim güçlüyse onun yanındalar.seninde haklı olduğun yer var ama bu eylemde halk desteklenmeli.sanatçılar ülkeye yön vermeli.ama bunları gördükçe tüylerim diken diken oluyor.

dostum iktidar bugün değişse ertesi gün kıvırır bunlar.zaten hülyayı bilmeyen yok.ne yaptığı belli değil.sadettin saranla acun bokun dibinden aldı bunu.

murat boz aksini dese acun abisi kulağını çeker.ceceli bildiğin nurcu.

bunları bi zincir gibi düşün.kim güçlüyse onun yanındalar.seninde haklı olduğun yer var ama bu eylemde halk desteklenmeli.sanatçılar ülkeye yön vermeli.ama bunları gördükçe tüylerim diken diken oluyor.

Renktaş, bildiğim kadarıyla sen Alevisin. Köprü yüzünden kızıyorsun Tayyip'e. Ama senin tabanın bile Kılıçdaroğlu'nu ciddiye almıyor. MHP desen durumu belli. Halk da şaşırmış durumda. Bunu devirsem yerine bu Kılıçdaroğlu mu gelecek, yok kalsın diyorlar. Ben de aynı görüşteyim. Ne yapacağamızı şaşırdık.

Re: Cevap: Re: Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

Benim hic bir sey görmeme gerek yok, 10 Yildir hala ekran'larda olan bir dizi'den insan bikmazmi ?

İzlemezsin olur biter kimse kimseye zorla dizi izletmiyor 10 yıldır en fazla izlenen diziden sıkılmıyor demek ki kimse ama sen beğenmiyorsan diziyi izlemezsin olur biter.

Dublaj yapanın başına bir şey gelse Necati hiç bir zaman anlaşılamayacak,tehlikenin farkında mısınız? Long live and prosper Umut Tabak :lol:

show tv ye gecmis yeni sezonda

Show tvye devlet el koymuştu tabi damadının kanalından direk kendi eline geçirdi bakalım neler işlenicek sözde mafya dizisinde:)

Geri
Üst Alt