Polat döndümü? Son 20 bölümü izlemedim de en son yine ölmüş diye duydum? Kediden fazla canı var herifin

Su sacma dizi hala devam ediyo mu ??

Zamaninda Irak'a gidip basina cuval gecirilen askerlerimizin intikamini almisti tabi milletimizin gazinida :)

Bu sezonda Misir a gider darbenin intikamini alir ayrica dis mihraklar ajanlar faiz lobisi falan filan gezi parki olaylarini anlatir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ilk iki sezona Bakterientım sonra bıraktım. Şuna bak be arkadaş dizi hâlâ ekranda. Herhalde Türkiyede en uzun süren dizidir. Mahallenin muhtarı,Bizimkiler falan ne kadar sürdü bilmiyorum ama onlar da uzundu diye aklımda.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Her sezon hemen hemen aynı tarzda çekiyorlar sezonun açılış bölümünü. Birkaç sağlam görünümlü karakter. Yok şöyle olacak böyle olacak derken 5-6 bölüm sonra Polat hepsini paspas yapar :D

Ayrıca dizide konular çok dağıldı. Sanki bir dizi içinde 2-3 dizi izliyoruz havasına giriyor insan bazen. Oyuncular da çok arttı. Üstelik çoğu çaylak. Yakışmıyor Kurtlar Vadisine.

Polat healt.wallhack.exe.indir.download

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

abdulheyi gordunuzmu, tovbe bismillah, eski hz.Isa filmlerindeki esmer hz.Isa gibi..

Reis döndü !

polat-alemdar.jpg

Bu bölüm baya tuhafti resmen, Polat piyasada yok, Abdülhey kafa gidik, Memati zaten öldü. 3'ü de olmayinca bölüm ilerlemiyor. En sonunda ikisini yeniden görebildik.

geçen bölüme göre vasat kalması normaldi çünkü olayların devamı şeklinde gelişti.kara bence poyraz'a oyun yapıyor erkan da çözdü olayı bakalım ilerleyen bölümlerde tepkisi ne olacak.cahit de o kadar parayı nereden buldu amacı ne çözemedim arkasında polat olabilir akife cahiti sorması da dikkat çekmek istememesi

Geri
Üst Alt