599690_733343283361593_1255651323_n.jpg

10 senedir aralıksız izlerdim hep büyük bir heyecanla bekledim en kötü bölümlerini bile sıkılmadan izledim takii Poyraz öldü diyipde yeniden dirildiğini gösterdikleri bölüme kadar. Ondan sonra bir soğudum sanırsınız ki karımdı da beni aldatmış işte o gün bu gündür izlemedim adını bile ağzıma almadım galiba 6 bölüm felan oldu izlemiorum kalbimin bir köşesi hep orada ama hiç affetmeyeceğim gibi hissediyorum :D sanırım buraya kadarmış boşandık artık..

keşke tapınakçılara girmeselerdi tapınakçıları sanki çok sıradan bir istihbarat gibi gösterdiler

siyasi partinin propagandasini yapan bir dizi olmuslar iyice.. migdem bulandi son 2 bölümü izlemedim.. boykot ediyorum.

atv de zaten kime hizmet ettigini belli etti bana.

Azerbaycan hakkında verdiği mesajla Azerbaycandaki izleyicilerine ihanet etmiş dizi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

en son izlediğimde iskender büyük asıldı dün izledim eskilerden kimse kalmamış

oysa ilk başladığında tataroğlu,kacgarlar,hazerbeyoğlu,karacadağ ülkenin en güçlü aileleriydi,sonra iskender büyük geldi derin devletin bir numarası karkulan adam,sonra aron feller ortadoğuyu yöneten adam,daha sonraları başka başka insanlar bu filme girenler girdiklerinde bir ölümsüz biriymiş havası veriliyor ama ölürken yanlarında bir adam bile olmuyor

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lGsB-UD3Izw[/media] fragman çıktı süper bir bölüm olacak

Aziz Yıldırım konusunu işlediler bu hafta :)

Geri
Üst Alt