Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Boşver Mehmet...

Gereken cevabı Milyonlar veriyor...

Demek ki Saçmalık eden kendisi...;)

Yine iyi bir bölüm bizi bekliyor.

vayyy beeee nasıl bi sonla bitti,abdulley en başın'dan beri hainmiş.

Abdülhey hain değil, İskender Büyük sonradan hain oldu. Kurtlar Vadisi Gladio'yu izleyenler bilirler. İskender Büyük başarılı bir devlet görevlisiydi. Sonrasında Gladio kendisini kullandı ve bundan İskender Büyük'ün haberi olmadı. Ama bu süreçte kendisine yapılanlar neticesinde bozuldu :)

Yahu Abdülhey hain değil...

Hafıza kaybı yaşadı dikkatinizi çekiyorum...

Zülfü Yüksel dedi...ve ayrıca Aslanbey felan diyor...

Bu demektir ki Abdülhey 2002 de takılı kalmış...:)

8 sene geriden takip ediyor...

İskenderi tanıması doğal o yıllarda İskender Devlet Görevlisi idi...:)

Yahu Abdülhey hain değil...

Hafıza kaybı yaşadı dikkatinizi çekiyorum...

Zülfü Yüksel dedi...ve ayrıca Aslanbey felan diyor...

Bu demektir ki Abdülhey 2002 de takılı kalmış...:)

8 sene geriden takip ediyor...

İskenderi tanıması doğal o yıllarda İskender Devlet Görevlisi idi...:)
İskender Büyük'e komutanım dediğine göre 2002'den çok daha gerilere 90 lara kadar indi.

Fazla derinlere inme Abdüş boğulacan:D

Abdülhey hain değil, İskender Büyük sonradan hain oldu. Kurtlar Vadisi Gladio'yu izleyenler bilirler. İskender Büyük başarılı bir devlet görevlisiydi. Sonrasında Gladio kendisini kullandı ve bundan İskender Büyük'ün haberi olmadı. Ama bu süreçte kendisine yapılanlar neticesinde bozuldu :)

Bence o yönden filmle bağlantılı değil.Çünkü filimde kullanıldığını anlayınca kendisini kullanan kişiyi öldürüyor,sonra zehirleniyor.

Ama filmde (şimdilik) hala hainlik peşinde.

Ancak ben bir süre sonra İskender-Polat birleşmesi bekliyorum.

2002 öncesi değil...

Dikkat edin ince bir ipucu vardı...:)

Polat Aslanbeye götürecem seni çağırdı demedimi...:)

Bence Abdülün gittiği barakayıda hatırlayın...

2003 te kaldığı çöp barakası...:)

Yada en azından ben öyle anladım...:)

Bence o yönden filmle bağlantılı değil.Çünkü filimde kullanıldığını anlayınca kendisini kullanan kişiyi öldürüyor,sonra zehirleniyor.

Ama filmde (şimdilik) hala hainlik peşinde.

Ancak ben bir süre sonra İskender-Polat birleşmesi bekliyorum.
Filme bağlantısı şu yönde. İskender Büyük'ü sadece kötü adam olarak tanıyanlara söylüyorum. İskender Büyük'ün kim olduğunu filmin başında gördük. Suriye'de malum ismi suikast olayında. İskender Büyük devletin dağlarda teröre karşı kurduğu örgütlenme içerisinde o operasyonları düzenleyen kişiydi. Pala'yı hatırlayın onlar Abdülhey'le beraber dağlardaydı. Meşhur kulak kesme sahnesi falan :) Polat, Pala'yı sorgularkende zaten her şey ortaya çıktı. Abdülhey yüzünü değiştirmeden önce İskender Büyük için yani devlet adına çalışıyordu. Sonradan Aslan Akbey İstanbul'a çağrınca geldi. Aslan Akbey & İskender Büyük ilişkisinide istihbarat başkanının cenazesinde Polat'ın İskender'i görünce söylediği sözlerden anlayabilirsiniz :)

Jo davasına vadiyi attık bi köseye yeni izledim bitirdim en sonunda tepkim vay vay vay

Dogru düzgün iki dizi izlettiriyor kendini ezel ve vadi bunlara şimdi dogru düzgün bi kanalda olsa sakarya fıratta eslik edebilir

Abdülhey rahat 7-8 bölüm iptal.

Yok Mehmet 7 bölüm olmasa bile 4 bölüm gitti diyebiliriz...

2002 den geliyor...:)

Anca yetişir...

Arkadaşlar kafayı yormaya gerek yok Kurtlar Vadisi Filistin için yolları açıyorlar.;)

Geri
Üst Alt