Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Vadi iyice karisti kim hangi tarafta belli degil :D

vlcsnap-2010-01-29-02h37m59s244.jpg

vlcsnap-2010-01-29-02h39m09s173.jpg

Tehlikeli dizi agha, her an hersey olabilir. :o

dizinin başta oha dedirten olayla başlamıştır.polatın kendine taş atan adamın attığı taşı havada yakalayıp tekrar adama atması.

ikincisi bir tamirhanede dişe verici takmadığı kalmıştı polat'ın. allah seni taş eder. yok muydu bi dişçin yalandan takıp çıkarıversin. bitsin bu eziyet kardeşim.

senaryoda ciddi bir hata olduğunu düşünüyorum. geçen haftaki bölümde abdülhey'in polat alemdar'la tanışmadan önce iskender büyük'ü tanıdığını görmüştük. fakat dikkat ederseniz polat, iskender'i daha önce gördüğünü söylediğinde abdülhey şaşırıp nerede gördüğünü soruyor. yani buradan anlıyoruz ki abdülhey daha önce iskender'i hiç görmemiş. veya abdülhey başından beri iskender için çalışan bir ajan olduğu için o an renk vermedi. fakat bu da dizi açısından çok saçma olacaktır.

memati'nin ramiz dayı'ya özendirildiği dizi.mesele buraya girmek değil, mesele burdan çıkmak.

polatın namusunun kalmadığı dizidir.

bulutun "e o zaman ben sıkim usta..." demesinden sonra polat; "benim mekanıma gelen herkes benim namusundur kimse onlara birşey yapamaz." demişti.

bu durumda polatın ne yapacağı merak konusu.

sözünü geri al polat !

Zaten Abdülhey'i direk İskender'e bağlamak büyük saçmalık. Kadro darlığı neleri getirecek daha bakalım.

İskender Abdul'e adam öldürmelisin dedi bu yanlış anladı heralde:o.Davut'un kızı İskender'in yaşadığını anlatacak Polat'a.Abdulhey iyileştiğinde bu sefer Polat İskender'e karşı kullanacak Abdul'ü...

79.BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 4 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan 79. bölümünde yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye Star TV ekranlarına kilitlenecek.

Polat, Davut Tataroğlu’nu vuran Abdülhey’e ne yapacak? İnci’yi kaçıran Abdülhey’in peşinde düşen Polat ve ekibi, nasıl bir sürprizle karşılaşacak?Polat’ın Feller’e ulaşmak için yaptığı plan işe yarayacak mı? Feller’le görüşmeye giden ajan, neyle karşılaşacak? Feller İsrailliye nasıl bir anlaşma teklif edecek? İskender, bu teklif karşısında ne yapacak? Polat ve ekibinin her yerde aradığı Abdülhey’in yeni hedefi kim olacak?

Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan dolu yepyeni bölümüyle 4 Şubat akşamında Star TV ekranlarında olacak…

4237.jpg

4245.jpg

793a.jpg

4253.jpg

4258.jpg

4270.jpg

4275.jpg

4283.jpg

4287.jpg

4290.jpg

Kaynak: Kurtlar Vadisi Pusu

Abdül Polat'ın tarafına zor geçer bundan sonra İskender güzelce kullanacak ayrıca hastanedeki öpücüğün hesabını da fena soracak inciye :D

Abdülhey şımardı iyice,sıkın kafasına gitsin.:D

abdül piskopata bagladi durumu feci baska birni daha vuracak gibi bi an once kafasi yerine gelse cok guzel olacak

Oldum olası sevmem zaten. Allah cezanı versin Abdülhey, ölüm zamanın geldi. Bir de o ajanı Feller'in elinden istihbarat nasıl almış anlamadım.

Keske Abdulhey Alperde siksaydi 2-3 tane !!!

Geri
Üst Alt