Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Oldum olası sevmem zaten. Allah cezanı versin Abdülhey, ölüm zamanın geldi. Bir de o ajanı Feller'in elinden istihbarat nasıl almış anlamadım.

istihparat almadi aron feller istihparata teslim etti ajani polat amerikalilari rehin aldi feller birakmak zorunda kaldi ama neticede bi ise yaramadi adami öldürttü sonunda

amerıka'lının "ben onlara bu kuran ı vermiyorum ki, kuran ın bize ait yorumunu veriyorum" sözüyle kurtlar vadisi tarihinde ilk defa cemaat ya da iktidara gönderme yapan dizi. ayrıca istihbarat teşkilatımızın yarısı satılmış, yarısını da, kusura bakmasınlar gerizekalı gibi göstererek neyi hedefliyorlar bilmiyorum.

Yahu abdülhey polattayken bu kadar güçlü değildi yakışıklı bile alt etmişti=)iskenderin tarafına geçince vurduğunu inderen bir psikopat oldu

tuncay kantarcı karakteri bir zamanlar konsey üyesiydi. şimdi yanındaki deli ile mematiye kız istemeye gidiyor, yaka paça dışarı atılıyor. dizinin geldiği nokta.o adam memati'den dayak yiyecek adam mıydı?konsey döneminde çakır'ın önünde ceketini iliklediği adam...

demekki abdulhey eskiden polatin yanina gelmeden once acimasiz is bitiren bi adamdi polatin yanina geldikten sonra efendi iyi biri oldu

demekki abdulhey eskiden polatin yanina gelmeden once acimasiz is bitiren bi adamdi polatin yanina geldikten sonra efendi iyi biri oldu

Zaten bu Abdülley'i bu hale getirerek izleyiciye Polat'ın ne kadar iyi birisi olduğu gösterdiler hesapta,güya Polat eski adamını öyle hemen öldürmüyo,adamını kazanmak için dayanıyo,falan filan.

amerıka'lının "ben onlara bu kuran ı vermiyorum ki, kuran ın bize ait yorumunu veriyorum" sözüyle kurtlar vadisi tarihinde ilk defa cemaat ya da iktidara gönderme yapan dizi. ayrıca istihbarat teşkilatımızın yarısı satılmış, yarısını da, kusura bakmasınlar gerizekalı gibi göstererek neyi hedefliyorlar bilmiyorum.

Gerçeği hedefliyorlar....

Gerçeği hedefliyorlar....

Amerika'da şeriat var, tüm yönetim düzeni kuran'ın emirleri üzerinde kurulu. Ve Kuran sayesinde dünyanın en güçlü devleti. Amerika Kuran'ın adaletini,evrenselliğini , İncil'in (bozulmuş halinin) yaşam düzeninde ki rahatlığını ve Tevrat'ın(bozuk) öğreticiliği, kardeşliği ni alarak gerçek hayata uygulayan bir ülkedir ve bu sayede de dünyanın en büyük gücü olabilmiştir. Bu benim görüşüm fakat bunu Amerika da üst düzey yöneticilik, avukatlık vs yapmış Kuran'ı bilen birine sorsak kesinlikle teyid edecektir.

Ömrümü yedin Abdülhey :D

Klasik bir son... 93492374927 inci kere polat yaralandi :D

hergecen hafta bırazdaha sacmalıyolar

Gelecek hafta mac yüzünden yayin olmaz yani 2 hafta beklicez

Geçen hafta sıkın demiştim abdül e sıktılar.Aferim akıllı olun böyle.

zırhlı makam arabalarına onca parayı vereceğine alacaksın bi çöp konteyneri roket bile geçirmez. polat'ın geri çekiliyoruz dedikten sonra mermiler yağarken o aheste dimdik yürüyüşü, ben okunmuş insanım bana kurşun gelmez tavırları insanı öldürüyor.senaristlere de bir önerim var. bütün masraflarını karşılıyorum. bi tatile çıkın allah aşkına, bi toplayın kendinizi ya. ya da yeter bitirin. siz de rahat, biz de rahat...

bir sonraki bolumde goreceksiniz ki; abulhey vurulurken akli basina geldi. "amanin ben ne yapmisim" dedi icinden. demedi demeyin.

zırhlı makam arabalarına onca parayı vereceğine alacaksın bi çöp konteyneri roket bile geçirmez. polat'ın geri çekiliyoruz dedikten sonra mermiler yağarken o aheste dimdik yürüyüşü, ben okunmuş insanım bana kurşun gelmez tavırları insanı öldürüyor.senaristlere de bir önerim var. bütün masraflarını karşılıyorum. bi tatile çıkın allah aşkına, bi toplayın kendinizi ya. ya da yeter bitirin. siz de rahat, biz de rahat...

bir sonraki bolumde goreceksiniz ki; abulhey vurulurken akli basina geldi. "amanin ben ne yapmisim" dedi icinden. demedi demeyin.

Sen ne diyon ya.Kurtlar Vadisi gibi bi dizi konusundan ne bekliyosun? Adam öyle yürümezse kim izler o diziyi?

Senaristler aptal,sen akıllısın öylemi?

Hey Allah'ım ya.

Geri
Üst Alt