Çağlar Çelik
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 14.355
- 4
- 343
Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu
Şeyini çıkardılar artık .
Şeyini çıkardılar artık .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zırhlı makam arabalarına onca parayı vereceğine alacaksın bi çöp konteyneri roket bile geçirmez. polat'ın geri çekiliyoruz dedikten sonra mermiler yağarken o aheste dimdik yürüyüşü, ben okunmuş insanım bana kurşun gelmez tavırları insanı öldürüyor.senaristlere de bir önerim var. bütün masraflarını karşılıyorum. bi tatile çıkın allah aşkına, bi toplayın kendinizi ya. ya da yeter bitirin. siz de rahat, biz de rahat...
bir sonraki bolumde goreceksiniz ki; abulhey vurulurken akli basina geldi. "amanin ben ne yapmisim" dedi icinden. demedi demeyin.
Sen ne diyon ya.Kurtlar Vadisi gibi bi dizi konusundan ne bekliyosun? Adam öyle yürümezse kim izler o diziyi?
Senaristler aptal,sen akıllısın öylemi?
Hey Allah'ım ya.
Beğenmiyosan izleme bu kadar kolay...
Amerika'da şeriat var, tüm yönetim düzeni kuran'ın emirleri üzerinde kurulu. Ve Kuran sayesinde dünyanın en güçlü devleti. Amerika Kuran'ın adaletini,evrenselliğini , İncil'in (bozulmuş halinin) yaşam düzeninde ki rahatlığını ve Tevrat'ın(bozuk) öğreticiliği, kardeşliği ni alarak gerçek hayata uygulayan bir ülkedir ve bu sayede de dünyanın en büyük gücü olabilmiştir. Bu benim görüşüm fakat bunu Amerika da üst düzey yöneticilik, avukatlık vs yapmış Kuran'ı bilen birine sorsak kesinlikle teyid edecektir.
Mesele beğenip beğenmeme,aptallık akıllılık meselesi değil ki.
Ben Kurtlar Vadisi'ni tek bir kez bile sektirmeden tüm bölümlerini izlemiş insanım.Çok da severim ama beni bile soğutuyorlar diziden.Saçmalık üstüne saçmalık.
Adamlar kaleşle saniyede bilmem kaç tane mermi sıkıyorlar bir tanesi değmişyorilaç niyetine.Sonra o çöp konteynrları sanki kurşun geriçmez...
Ben bile kendi imkanlarımla daha gerçekçi yapardım o sahneyi.
Yahu gerçekçi olursa ne olacak? Adamlar orda istediklerinden bahsediyo zaten.Koskoca dizide bunlaramı takılınıyor.
Yahu gerçekçi olursa ne olacak? Adamlar orda istediklerinden bahsediyo zaten.Koskoca dizide bunlaramı takılınıyor.
Oyle diyorsunda o zaman Tv de cıkmasın ona dıkkat etmıyorsa.Kıtap cıkarsın okuyalım.Herseye dıkkat etmesı gerekıyor.15 dakka reklamı ızlettırmek ıcın.
Bu ne saçma bir mantıktır ya.O zaman Polat uçsun büyü filan yapsın ama yine anlatsın anlatacağını...
Uçup büyü yapmakla,arkasına dönüp yürümek arasında çok fark var.
Hiç bi fark yok,senin 10-15m arkanda 5 kişi "kaleş"le sana sıkacak sen artis artis yürüyeceksin.Geçiniz böyle şeyleri.
Polat o "çelik" çöp konteynırlarıyla arabasına kadar gitse yine eyvallah ama ayıp diye bişey var ya.Polat öyle yürümese anlatmak isteyeceklerini anlatamayacaklar mı kardeş....?
Böyle diziler çekiyorsan gerçekçiliği de yakalaman lazım eğer çoluk çocuğu kandırmak istemiyorsan..
Diyelim ki hiç gerçekci değil.Yine izliyomusunuz ? İzliyosunuz.
Sahnelere takılacağına,dizide olup bitene bak.Yok adam arkasını dönmüşte vurulmamış,falan olmuşta filan olmamış,geçin bu işleri bunlar Kurtlar Vadisi'nin ilk bölümünden bu yana olağan şeyler.
Sanki zorla izletiyor diziyi. Beğenmeyenler gitsin kanal d deki tren yapılan diziyi izlesinler.