Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

yalnız o sahne saçma falan ama dizi Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi dizisi kendi adıma, derin devlette dönen dolapları gün yüzüne çıkarmaları şahane oldu.oyuncu kadrosu olsun,senaryolar olsun,dizi müzikleri olsun harika

ulan memati çok zalımsın hüsnünün ne suçu var

polat güzel racon kesti fellere bide çakırın seyfo dayının adı geçti güzeldi hekimoğlu çaldı bide flashback yapıp eskiye dönseler daha iyi olacak

sıkıldım artık bakmıyorum tam polat ünsalı aldı diyoruz pattt feller polatın evde ne kadar basit herşey yav. nasıl girdi bu adam oraya

Valla Polat iyice sıradanlaşmaya başladı...

Merminin önünde dikiliyor...

Evi basılıyor...

Bizde kahraman diye izliyoruz...:asd:

Bu ne ya? İğrençlikler ötesi. 3 Kişi mekan basıyor. Polatın her sıktığı mermi tam isabet. Bir kerede seksin be. Abdulheyi yanına gidiyorlar hemen. .Saçmalık !

abdülhey bi türlü uyanamadi bi 10 bolum felan daha boyle kalir herhalde

85_6.jpg

Abdül sezonu kapattı :)

İğneyle oynar merak etmeyin :2_thumbs_up_-_anima

merak ettiğim çok önceleri bir bölüm vardı, polat Sniperi öldürmek için ormanda gizlene gizlene yaklaşıyor, ağaçtan destek alıp tekme atıp öldürüyordu. Çok kaliteli ve inandırıcıydı. Şimdiyse adamların üstüne koşup sıkıyo vuruyor.:cheeky-smiley-022: İnandırıcılık sıfır. Bide Cahit midir nedir, Fellerin mekanı nasılda eliyle koymuş gibi buldu öyle. Madem imkanın var Felleride bul öldür demi? Saçmaladılar iyice stara geçince. Lost gibi 10 ay ara ver ama kaliteli bir sezonla gel kardeşim. Diziden soğutuyorlar adamı..

Poashahha böyle balon bi dizi yok. 500 kişi ateş ediyor Polat'a hiç bişey olmuyor. Sonra tüfeği Polat alıyor iki atışta şırank indiriyor. :D:D

Gidin zıplaayarak 5 kişiyi öldüren Cüneyt Baba'yı izleyin yahu.

Neden guzellık abidesi bir diziyi bu hale getırırler anlamam.

bayağıdır izlemiyordum dün izledim.iyice sı.....lar.yani fanatikleri alınmasın anca bu kadar içine edilirdi dizinin.ya memati gibi 10 numara kalas adam devletin istihbaratının başına geçiyor ben daha ne diyeyim.

kanal 7 de eski bölümleri yayınlanıyor izleyin dizi ne kadar batmış anlarsınız.

Ben Sabit izleyicilerinden biriyim...

Ben bile artık kıl oldum ya...

Nasıl bir iştir arkadaş...

Merminin üzerine uçarak gidiyor resmen...

He insanlığımdan şüphe etmeye başladım...

Tabi şaka bir yana ama iyice kötüleşiyor...

Sanırım Kaliteli Yapım'dan Pahalı Yapım'a geçmişler...

Bu saçmalıklar ondan dolayı...

Feller Ünsal'ı da sattı.

Ben Sabit izleyicilerinden biriyim...

Ben bile artık kıl oldum ya...

Nasıl bir iştir arkadaş...

Merminin üzerine uçarak gidiyor resmen...

He insanlığımdan şüphe etmeye başladım...

Tabi şaka bir yana ama iyice kötüleşiyor...

Sanırım Kaliteli Yapım'dan Pahalı Yapım'a geçmişler...

Bu saçmalıklar ondan dolayı...

Ben komplo adamıyım, bi komplo kurayım hemen. İsrail ile takıştığımızdan bu yana vadi çok yayvanlaştı. Filistin filmini çekecekken, çocukların bile güldüğü bir dizi oldu. Neden acaba?:dedikodu:

Şimdi polat yürüyorda arkada ekipte yok be hocam.. Arkada ekip olsa onada razıyız :))

Adam tek başına kurşunun üstüne yürüyor.. Kurşunu geçtim fişeklerin üstüne yürü(t)mekte bazı şeylerin bittiğini gösteriyor..

Bunlar hep kanal değişince oldu.. Acaba diyorum A.Doğan dizinin bitmesini istiyor..

İsrail-Doğan işbirliği olabilirmi :):rolleyes::confused:

Geri
Üst Alt