Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Sağlam bir bölüm geliyor yine.

iskender büyük :imralıdakini dışarımı çıkarmayı planlıyorsunuz??

a.feller: söz verdik bir kere

gerçektede verdiler zaten bu sözü birilerine

Hadi buyrun burdan yakın... :D Abdülhey kime sıktı şimdi... Polat'a sıkmadı gibi geldi bana... Büyük olasılıkla Polat'ın arkasında yakışıklı belirdi Abdülhey de Polatın omzunun üstünden ona sıktı.. :D Klasik bir sahne :) Zaten Abdül gıcık olmuştu ona :)

Abdülhey: Ben ekmek yediğim yeri unutmam !

Abdülhey Polat'ı vurmadı bence.

çok kötüytü yine ya..dizinin adı "ölümsüzler" veya türevleri olabilir...

iskender-abdül-memati-feller ve polat gerçek hayatta öldükçe diziden çıkarıcaklar teker teker...dua etsinlerde polat son ölsün dizi biter...

Eve gelen misafirlerin baskısıyla zorda olsa izledim. Son sahneyi benim gibi tek tük izleyen herkes çözebilir. Abdülhey Polat'ı değil, arkasındaki kişiyi vurdu. Sarı bir çocuk vardı o olabilir.

Yalnız bu Polat'ın yürüye yürüye operasyon yapması olayı artık iyice çığrından çıktı. Ulan adamlar da sana sıkıyo bi saklan, bi uç, kurşundan bi kaç be adam... :)

Abdülhey, Artisti vurdu. Arkasında. Zaten Abdulheyin hafızası yerine geldi sanırım. "Kim bu artist!?" deyince anladım hemen olayı. Polat; Siz bu Artiste yakışıklımı diyosunuz demişti eski bölümlerde. Abdülhey süpriz yapacak.

çok kötüytü yine ya..dizinin adı "ölümsüzler" veya türevleri olabilir...

iskender-abdül-memati-feller ve polat gerçek hayatta öldükçe diziden çıkarıcaklar teker teker...dua etsinlerde polat son ölsün dizi biter...

Galiba sizdede bu etken yarattı sanırım. Artık otomatik olarak her bölüme kötü diyorsunuz. Güç, anlamak güç :) Gayet iyiydi bence.

bence de artiste sıktı polati daha gecen bolumlerde vurdu bi daha vurursa cok sacma olur

vlcsnap-2010-04-09-02h12m27s14.jpg

Hayatımda o kadar film , dizi izledim. Bu kadar saçma olanını görmedim.

Galiba sizdede bu etken yarattı sanırım. Artık otomatik olarak her bölüme kötü diyorsunuz. Güç, anlamak güç :) Gayet iyiydi bence.

iskenderin ölümden döndüğü,polata 5 metreden sıkılan 15 kurşundan hiçbirinin isabet etmediği tüm bölümler kötüdür benim için...ya allah aşkına adam kabak gibi açıktan dümdüz yürüyerek ilerliyor sürekli ateş altında "nasılsa başroldeyim vurulsamda ölmem" diye hiç kasmıyor galiba:rolleyes:

1 senedir izlemiyorum. Eski bölümleri çok daha güzeldi. Polat bi adamı öldürmek için bi tarafını yırtardı. Şimdi gördüm merminin üzerine yürümüş yazıyor:D Gerçekten ya senaristleri değişsin yada mantalitesi de izliyeyim şu diziyi. Bi de bu diziyi izleyip te kendisini mafya babası zannedip eline silah alanlar var. Ulan biz de aşkı memnuyu izliyoruz gidip yengemize mi çökelim bak şimdi:D

Abdülhey olayı iyice sıkmaya başladı.. Ayrıca ne bu iskender inatçılığıanlayamıyorum..

Polatın kurşunlara yürümesi başlı başına olay zaten..

Dikkatimi çeken bir olay daha vardı geçen haftaki bölümden.. yakışıklı polatın evini 1 km gözlüyor polatın elemanlar farkediyor adamları polatta haleyle havuz başına gidiyor elele.. E kardeşim burnunun dibine karısı gelmiş karısının ark. saatlerce orda onlar görünmezmi:)

Niye kimse haber etmiyor:)

Geri
Üst Alt